Σπάει… ταμεία η Τέιλορ Σουίφτ: 180.000 θεατές σε τέσσερις συναυλίες της στο Παρίσι

Γέμισαν οι τσέπες της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ, μετά από τέσσερις συναυλίες στο Παρίσι, με τις οποίες ξεκίνησε η ευρωπαϊκή περιοδεία της, προσελκύοντας 180.000 θεατές.

Αν και αρχικά ο αριθμός των θεατών είχε οριστεί στους 42.000, στη συνέχεια αυξήθηκε σε 45.000 ανά συναυλία, «για πρώτη φορά» στην ιστορία του χώρου «Paris La Défense Arena», διευκρίνισε η αντιπρόεδρός του Μπατίλντ Λορανζετί στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Taylor Swift à Paris

: les quatre concerts ont rassemblé 180 000 spectateurs, du jamais-vu
https://t.co/ew0PbInTGt pic.twitter.com/Ix0lge9ndL

— Le Parisien | musique (@parisienmusique) May 13, 2024

Μεταξύ αυτών, περίπου το 30% ήταν υπήκοοι ξένων χωρών, εκ των οποίων το 20% ήταν Αμερικανοί, είχε πει η ίδια στο Γαλλικό Πρακτορείο πριν από τις συναυλίες. Οι υψηλές τιμές των εισιτηρίων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού εξηγούν εν μέρει αυτόν τον ενθουσιασμό.

Οι θεατές στο Παρίσι ξόδεψαν 180 ευρώ κατά μέσο όρο για να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους, σύμφωνα με τη Λορανζετί.

Taylor Swift Wears Chiefs Colors as Travis Supports Her at Final Paris Show https://t.co/De5KXU3K7Q

— Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) May 13, 2024

Μεταξύ προβών και συναυλιών, η Τέιλορ Σουίφτ, πρόσωπο του 2023 του περιοδικού Time, και η ομάδα της που απαρτίζεται από 200 μέλη πέρασαν 10 ημέρες στον χώρο συναυλιών.

Η έκτη περιοδεία της τραγουδίστριας, που ονομάζεται «The Eras Tour», ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023 στις ΗΠΑ, προτού ταξιδέψει στην αμερικανική ήπειρο, την Ασία και την Αυστραλία.

Karma was once again the “guy on the Chiefs” as Taylor Swift switched up her lyrics at the #ErasTour in Paris with Travis Kelce in the audience on night 4!

: @9tay8tay9_#TheErasTour #ErasTourParis #TSErasTourParis pic.twitter.com/eiF7p5GA5d

— ExtraTV (@extratv) May 13, 2024

Στα τέλη του 2023 αναδείχθηκε στην πρώτη περιοδεία στην ιστορία που πούλησε εισιτήρια αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Ένας αριθμός, ο οποίος αναμένεται να διπλασιαστεί έως το τέλος της στον Καναδά τον Δεκέμβριο.

Το σόου, διάρκειας τριών ωρών και 15 λεπτών, ανατρέχει στα 11 άλμπουμ (από το «Taylor Swift» το 2006), με τα οποία η Τέιλορ Σουίφτ αναδείχθηκε από ανερχόμενο αστέρι της αμερικανικής κάντρι σε μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της διεθνούς ποπ μουσικής, με 110 εκατομμύρια ακροατές μηνιαίως στο Spotify (έναντι 70 για την Μπιγιονσέ ή την Dua Lipa).

Η Τέιλορ Σουίφτ αναμένεται στη συνέχεια να επισκεφθεί τη Σουηδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Λιόν (Γαλλία), τη Βρετανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Πολωνία και την Αυστρία.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι – «Ευχαριστώ για τη στήριξή σας, με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια»

Χάλι Μπέρι: Χαμός στο Instagram με τον σύντροφό της – Δημοσίευσε γυμνή φωτογραφία της (Photo)

Eurovision: Ξέσπασε σε κλάματα η εκπρόσωπος του Ισραήλ κατά την επιστροφή – «Αφιερώνω τη συμμετοχή μου στους ομήρους» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα