Βραυρώνα: Προφυλακίστηκαν οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια – Αρνούνται τις κατηγορίες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο γονείς του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σκουπιδιών στην περιοχή της Βραυρώνας, την περασμένη εβδομάδα.

Στις απολογίες τους, το ζευγάρι δεν έπεισε την ανακρίτρια και βρίσκονται πλέον κατηγορούμενοι με το αδίκημα της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού.

Αμφότεροι αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ φέρονται να δήλωσαν ότι είναι «λυπημένοι» από την απώλεια του βρέφους. 

Τι ισχυρίστηκε η μητέρα του βρέφους

Η 24χρονη μητέρα από το Νεπάλ, κατά την απολογία της, φέρεται να

είπε πως όταν γέννησε στο νοσοκομείο, λιποθύμησε και όταν συνήλθε, είδε πως το παιδί «δεν είχε σφυγμό, δεν έκλαιγε και ήταν μελανιασμένο και για το λόγο αυτό θεώρησε ότι ήταν νεκρό». Στη συνέχεια είπε πως τον πανικό της αποφάσισε να βάλει το μωρό σε μια σακούλα σκουπιδιών.

Μάλιστα, ζήτησε συγνώμη από την ανακρίτρια και αιτήθηκε να επιστρέψει στη δουλειά της, γιατί με τα χρήματα αυτά μεγάλωνε πίσω στην πατρίδα της, το ανήλικο παιδί που έχει.

Από την πλευρά του, ο 23χρονος σύντροφός της, άλλαζε τους ισχυρισμούς του συνεχώς. Στην ανακρίτρια δήλωσε πως δεν γνώριζε το περιεχόμενο της σακούλας που πέταξε στα σκουπίδια, ενώ ισχυρίστηκε ότι η σύντροφός του, του αποκάλυψε την αλήθεια στον δρόμο για το νοσοκομείο, όπου την πήγαινε λόγω αιμορραγίας.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα

Μενίδι: «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά» φώναζε η κόρη του θύματος – Άφαντος ο 50χρονος (Photos/Videos)

Πέραμα: Οργή και αντιδράσεις για τον Δήμαρχο που… ψέκασε ρομά με υδροφόρα και έγραψε «Θα ξεβρωμίσουμε ή θα χολεριάσουμε» (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα