Εύη Δρούτσα για Μαρίνα Σάττι: «Είναι τάπα η κοπέλα – Δεν είναι άνθρωπος που θα τον πάρεις στα σοβαρά» (Video)

Ως «έναν άνθρωπο που δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά» ήταν η περιγραφή που έκανε η Εύη Δρούτσα για τη Μαρίνα Σάττι, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Super Katerina.

«Με αυτά που κάνει η Σάττι, τα κάνει για να βγάλει λεφτά, γιατί έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ’ αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά», είπε η Εύη Δρούτσα.

Όσον αφορά τον στίχο «τα, τα, τα» ανέφερε ότι: «Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει την κοπέλα. Εγώ θέλω να ακούσω την καλή φωνή και

με τέτοια τραγούδια δεν την άκουσα».

«Δεν ξέρουν όλοι από μουσική. Τα παιδάκια πάνε να γελάσουν με αυτό και η Σάττι βγάζει λεφτά από αυτά και καλά κάνει. Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα. Να βγαίνει και να κοροϊδεύει τον κόσμο», είπε η στιχουργός.

«Ένα σωστό πράγμα είπε. Είπε “τάπα”. Είναι τάπα η κοπέλα», ανέφερε η στιχουργός αναφερόμενη σε στίχο ενός από τα καινούργια τραγούδια της Σάττι στο οποίο “τρολάρει” τα σχόλια που δέχτηκε για τη συμμετοχή της στην Eurovision.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Eurovision 2024: Σατιρική εκπομπή του Ισραήλ τρολάρει όσους ήρθαν σε κόντρα με την Εντέν Γκολάν – Ανάμεσα τους και η Σάττι (video)

Το τερμάτισε υποψήφια της ΝΔ: «Είστε ανθέλληνες… γνωστοί ανθέλληνες» – Ξέσπασμα Κάτση (video)

ΕΡΤ: Ακύρωσε τις δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαρίνα Σάττι σε εκπομπές του καναλιού (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα