Madrid Open: Στην τελική ευθεία…

10:44 1/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Με τους πρώτους προημιτελικούς στο ταμπλό των ανδρών και τη δεύτερη δόση της προημιτελικής φάσης στο ταμπλό των γυναικών συνεχίζεται η δράση στο Madrid Open, στον απόηχο του συγκινητικού αντίο του Ράφαελ Ναδάλ στο τουρνουά της πατρίδας του. 

Ο Κάρλος Αλκαράθ, μετά την απαιτητική νίκη επί του Γιαν Λενάρντ Στρουφ στο rematch του περσινού τελικού της Μαδρίτης, θέλει να συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου του και έχει ένα αξιόλογο εμπόδιο στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης την Τετάρτη (17:00GR – Cosmote

TV) αντιμετωπίζοντας τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Ισπανός που είναι αήττητος σε Ισπανικό χώμα από το 2022, τρέχοντας ένα σερί 24-0 με τέσσερις τίτλους (δύο στη Βαρκελώνη, δύο στη Μαδρίτη), είχε κερδίσει τον Ρούμπλεφ στη μοναδική προηγούμενη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι, στους ομίλους του ATP Finals 2023.

Ο δεύτερος προημιτελικός θα ξεκινήσει περίπου στις 23:00GR και θα είναι μεταξύ του Τέιλορ Φρίτς και του Φραντίσκο Σερούντολο, στην επανάληψη του αγώνα για τον 3ο γύρο του περσινού Roland Garros με τον Αργεντινό να επικρατεί στα 4 sets.

Στις γυναίκες, γνωρίζουμε ήδη το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών Σφιόντεκ-Κις και από τους σημερινούς προημιτελικούς, θα προκύψει και το δεύτερο ζευγάρι.

Το πρόγραμμα της Μ. Τετάρτης θα ξεκινήσει στη 13:00GR – Novasports με το “εμφύλιο” μεταξύ της Έλενα Ριμπάκινα και της Γιούλια Πουντίτσεβα ενώ στο βραδινό πρόγραμμα (21:00GR) η περσινή πρωταθλήτρια, Αρίνα Σαμπαλένκα θα αντιμετωπίσει την 16χρονη Ρωσίδα, Μίρα Αντρέεβα.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Madrid Open: Στην τελική ευθεία… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα