Padel: Λαοθάλασσα και πολύ πάντελ στο Olivar Padel Club (vid)

Με πλήθος κόσμου στις εγκαταστάσεις και συναρπαστικές μάχες εντός court, ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή (12/05) το πρώτο τετραήμερο των αγώνων στο PadelMatch Major Tournament στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Olivar Padel Club στου Ρέντη.

To ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση με επίκεντρο τους αγώνες της κατηγορίας Masters (MEN A) όπου θα αγωνιστούν οι καλύτεροι Έλληνες παντελίστες αλλά και οι καλύτερες Ελληνίδες (WOMEN A), με τους θεατές να ετοιμάζονται να ζήσουν πλούσιες συγκινήσεις.

Από

το προηγούμενο 4μερο, ξεχώρισαν οι αναμετρήσεις στη δεύτερη καλύτερη κατηγορία των ανδρών (MEN B) όπου πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Βαγγέλης Μπιταξής/Στράτος Μπαλτζόγλου οι οποίοι πέτυχαν 7 σερί νίκες και στον τελικό επικράτησαν 6-3, 6-1 των Παπαδημητρίου/Χατζηορφανού, καταλαμβάνοντας το πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Στην κατηγορία WOMEN B τον τίτλο κατέκτησαν οι Σεφέρη/Παναγούλη με νίκη 7-5, 6-3 επί των Χονδροπούλου/Ντάκολια.


Συναρπαστικές μάχες είχαμε στην κορυφαία κατηγορία των μικτών (MIX A), όπου το φαβορί Μπαρσελό/Μανολού κέρδισαν στις λεπτομέρειες τους πρωταθλητές τένις, Πάρι Γεμουχίδη και Άννα Γερασίμου με 6-2, 4-6, 6-4 σε ένα από τα καλύτερα ματς του πρώτου 4μερου της διοργάνωσης.

Η δράση στο Olivar Padel Club θα συνεχιστεί από την Πέμπτη 16/05 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19/05 με τους μεγάλους τελικούς.

Όλοι οι τελικοί μεταδόθηκαν ζωντανά από τη Live Streaming υπηρεσία του Padel Match.

PADEL MATCH OLIVAR CLUB DRAWS | RESULTS | SCHEDULE 

The post Padel: Λαοθάλασσα και πολύ πάντελ στο Olivar Padel Club (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Padel, Λαοθάλασσα, Olivar Padel Club,Padel, laothalassa, Olivar Padel Club