Premier Padel: Ιστορικό ρεκόρ από τον Πάμπλο Καρντόνα!

Μία ξεχωριστή θέση στην ιστορία του Premier Padel κατέλαβε με την εμφάνισή του στον 1ο Γύρο του Asuncion P2 ο Πάμπλο Καρντόνα. Ο 19χρονος Ισπανός έβγαλε 30 smash απέναντι στο δίδυμο των Μάξι Σάντσες και Σάνιο Γκουτιέρες, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη στην ιστορία του σιρκουί σε έναν αγώνα!

Συνολικά, ο αριστερόχειρας Καρντόνα είχε 41 winner στο ματς, ενώ τα smash του ήταν 30/44 επιτυχημένα. Μέχρι τώρα την κορυφαία επίδοση στην ιστορία του Premier Padel κρατούσαν από

κοινού οι Άλεξ Αρόγιο και Τέο Θαπάτα, με 27 smash έκαστος.

Οι… αριθμοί του Πάμπλο Καρντόνα στο ματς.

Για τον Καρντόνα αυτή η ιστορική ημέρα συνοδεύτηκε και με νίκη, αφού ο ίδιος και ο Χάβι Ρουίθ επικράτησαν με 3-6, 6-3, 6-4 των Αργεντινών αντιπάλων τους. Μάλιστα, η ήττα των Σάντσες/Γκουτιέρες συνιστά από μόνη της και έναν… αστερίσκο σε ένα ακόμη ιστορικό συμβάν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pablo Cardona (@pablitoocardona)

Για την ακρίβεια, για πρώτη φορά στα χρονικά του Premier Padel οι επτά από τις οκτώ ομάδες με αρίθμηση στο ταμπλό ενός τουρνουά παίρνουν νίκες στην πρεμιέρα δίχως να χάσουν ούτε ένα σετ. Οι δύο Αργεντινοί μπήκαν στη διοργάνωση της Παραγουάης ως το Νο8 του ταμπλό και ήταν οι μόνοι που δεν βγήκαν αλώβητοι από τον 1ο Γύρο, γεγονός που… μειώνει την έκταση του ρεκόρ, αλλά δεν αποτρέπει την πραγματοποίησή του.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

The post Premier Padel: Ιστορικό ρεκόρ από τον Πάμπλο Καρντόνα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα