Ο Ταβίλο αποκάλυψε ότι παίζει στη Ρώμη χωρίς προπονητή!

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού Internazionali BNL d’Italia, Αλεχάνδρο Ταβίλο, αποκάλυψε ότι έχει λύσει τη συνεργασία του (μετά από 10 χρόνια) με τον προπονητή και μέντορά του, Γκιγιέρμο Γκόμεζ, από το τουρνουά της Μαδρίτης. 

“Ναι, τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες είμαι χωρίς προπονητή. Με τον Γκιγιέρμο Γκόμεζ λύσαμε τη συνεργασία μας μετά το τουρνουά της Μαδρίτης.”, είπε ο 26χρονος Χιλιανός. “Απλώς δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα. Ήταν ένας φιλικός χωρισμός. Και οι δύο αποφασίσαμε ότι είναι η καλύτερη λύση.

Είμαι καλά με τους προπονητές που έχω και γενικά με την ομάδα μου. Αλλά ναι είναι σωστό ότι είμαι χωρίς προπονητή από τη Μαδρίτη.”

“Ήταν πολύ δύσκολο. Σε ψυχικό επίπεδο ήταν κάτι τρελό, γιατί ήμασταν μαζί για 10 χρόνια. Ήταν πολύ λυπηρό. Έκανα πολλά τηλεφωνήματα, μίλησα με πολλούς με την οικογένεια μου, με τους φίλους μου, που με βοήθησαν να παραμείνω ψυχικά υγιής μετά από αυτό. Πραγματικά παίζω πολύ χαλαρά προσπαθώντας να μη σκεφτώ παρά πολλά πράγματα όσον αφορά τις τακτικές και να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο να παίξει τένις. Μετά το Roland Garros θα αποφασίσω τι θα κάνω με την ομάδα μου.”

Όσο για την ιστορική νίκη κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς: “Με έκανε πολύ χαρούμενο. Δεν το περίμενα, απλά βγήκα στο court για να παίξω το καλύτερο τένις της ζωής μου. Απόλαυσα την ατμόσφαιρα στο κεντρικό court. Μετά το τέλος του αγώνα το κινητό μου τρελάθηκε από τα τηλέφωνα και τα μηνύματα. Ωστόσο, προσπαθώ να το αντιμετωπίσω καλά και ψύχραιμα και να συνεχίζω να παίζω το τένις μου.”

Ο Ταβίλο θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Ρώμης τον πρωταθλητή του 2017 και Νο5 του κόσμου, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης επικράτησε του Τέιλορ Φριτς. 

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ο Ταβίλο αποκάλυψε ότι παίζει στη Ρώμη χωρίς προπονητή! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα