Ναδάλ: Επόμενη στάση Παρίσι!

Ο Ράφα Ναδάλ αποχώρησε από τη Ρώμη, μετά από τον αποκλεισμό του στον 3ο γύρο κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτς, με τον Ισπανό να δείχνει σκεφτικός και αναποφάσιστος για το αν θα αγωνιστεί στο (τελευταίο του) Roland Garros που ακολουθεί. 

Ο 37χρονος Ισπανός, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις στο Μονακόρ, με στόχο να αναχωρήσει την επόμενη εβδομάδα για το Παρίσι, όπου θα

αποφασίσει αν τελικά θα πάρει μέρος στο 3ο Grand Slam της σεζόν. 

Μάλιστα ο 14 φορές κάτοχος του τίτλου στο Roland Garros, κάλεσε στην ακαδημία του στο Μονακόρ, τον Ολλανδό, Τάλον Χρίκσπουρ προκειμένου να τον βοηθήσει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται. 

Βέβαια η ανησυχία του Ισπανού, εκτός από το να είναι έτοιμος αγωνιστικά και πνευματικά, είναι και η κλήρωση που θα έχει στο Παρίσι, καθώς ως γνωστό ο Ναδάλ μπορεί να πέσει με τον οποιονδήποτε στον 1ο γύρο του τουρνουά. 

Ο Ναδάλ ετοιμάζει βαλίτσες για τη γαλλική πρωτεύουσα και το Roland Garros, την ερχόμενη εβδομάδα και απομένει να δούμε αν τελικά αποφασίσει να αγωνιστεί για τελευταία φορά στο αγαπημένο του major τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26 Μαΐου – 9 Ιουνίου.

The post Ναδάλ: Επόμενη στάση Παρίσι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα