Ναδάλ: “Νομίζω ότι δεν είμαι προετοιμασμένος για το Roland Garros”

Στη συνέντευξη Τύπου του Masters της Ρώμης μίλησε ο Ράφα Ναδάλ, λίγο μετά την ήττα και τον αποκλεισμό του από τη διοργάνωση. Ο 37χρονος Ισπανός ηττήθηκε με 6-1, 6-3 από τον Χούμπερτ Χουρκάτς, και αποχαιρέτησε το τουρνουά, όντας 10 φορές κάτοχός του.

Μία από τις ερωτήσεις που του έγιναν αφορούσε το Roland Garros, και το κατά πόσο έτοιμος νιώθει για το Major του Παρισιού. Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις του Ράφα δεν είναι καθόλου αισιόδοξες,

καθώς δε θεωρεί τον εαυτό του προετοιμασμένο ακόμα για το Grand Slam.

“Δε θέλω να πάρω μια απόφαση ακόμα. Υπάρχουν δύο πιθανοί δρόμοι. Νομίζω ότι δεν είμαι προετοιμασμένος να παίξω στο Roland Garros λόγω της σημερινής μου προσπάθειας.

Απομένουν 2 εβδομάδες, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αλλάξω την κατάσταση, ακόμα κι αν είναι δύσκολο για μένα, νιώθω πιο κοντά στην προσπάθεια, αλλά θα βάλω τα  δυνατά μου αυτές τις 2 εβδομάδες για να τα καταφέρω.”

Rafa Nadal says he doesn’t feel ready to compete at Roland Garros, but he’s going to do everything possible to change that:

"I don't want to make a decision yet. There are two possible paths. I think I am not prepared to compete at Roland Garros because of what I have done… pic.twitter.com/5EMYTWlElF

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) May 11, 2024

The post Ναδάλ: “Νομίζω ότι δεν είμαι προετοιμασμένος για το Roland Garros” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα