Ρώμη: Βράδυ Τρίτης το Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ

Στέφανος Τσιτσιπάς και Άλεξ ντε Μινόρ θα μονομαχήσουν για μια θέση στα προημιτελικά του φετινού Internazionali BNL d’ Italia σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο κεντρικό court και αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 20:00 GR. 

Τσιτσιπάς και ντε Μινόρ θα αναμετρηθούν για 2η φορά φέτος με τον Αυστραλό να έχει επικρατήσει στον προημιτελικό του Ακαπούλκο, σημειώνοντας μάλιστα την πρώτη του νίκη κόντρα στον Έλληνα τενίστα, μετά από 10 σερί ήττες (11-1). 

Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα παίξουν σε χωμάτινη επιφάνεια με τον Τσιτσιπάς

να έχει κερδίσει τις προηγούμενες δύο (Βαρκελώνη και οι δύο), αλλά και η 5η σε φάση “16” με τον Έλληνα τενίστα να έχει κερδίσει και τις 5 φορές. 

Στο κεντρικό court η δράση θα ξεκινήσει (12:00 GR)  με το παιχνίδι του Τέιλορ Φριτς κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ αμέσως μετά η Νο1 του κόσμου Ίγκα Σφιόντεκ θα παίξει με την Μάντισον Κις στην επανάληψη του ημιτελικού της Μαδρίτης, όπου η Πολωνή είχε παραχωρήσει στην Αμερικανίδα μόλις 4 games

Στη συνέχεια και πριν την αναμέτρηση του Τσιτσιπά θα αγωνιστούν οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Νούνο Μπόρζες, ενώ στο τελευταίο ματς του προγράμματος στο κεντρικό court η Κόρι Γκοφ θα παίξει κόντρα στην Κινγουέν Ζενγκ. 

Στην Grand Stand Arena ο Αλεχάνδρο Ταβίλο, που την Κυριακή απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ (12:00 GR), ενώ στη συνέχεια ο Τιάγκο Μοντέιρο θα κοντραριστεί με τον Ζινζέν Ζανγκ. 

Το πρόγραμμα της Τρίτης θα ολοκληρωθεί με τους αγώνες Νίκολας Τζάρι – Αλεξάντερ Μίλερ και Τόμι Πολ – Ντανιίλ Μεντβέντεφ. 

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Βράδυ Τρίτης το Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα