Survivor spoiler αποχώρηση 13-5 : ΤΕΡΑΣΤΙΑ φαβορί για υποψήφιοι!

Survivor spoiler αποχώρηση 13-5 : Εκτιμήσεις και προβλέψεις θα έχει το μενού στο Survivor αυτές τις μέρες. Η μίξη στο Ελλάδα – Τουρκία κάνει δύσκολη τη ζωή μας, αλλά θα βρούμε την άκρη κι έτσι. Ποιοι είναι τα φαβορί για υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Δεν έχουμε ακόμα εικόνα για την 2η ασυλία είναι η αλήθεια. Θα περάσουμε λίγο δύσκολα στα Survivor

spoiler το επόμενο διάστημα. Οι προβλέψεις μας όμως έχουν βάση και θα πορευτούμε με αυτές. Διότι, αυτές βγαίνουν σε μεγάλο ποσοστό. Όλα τα δεδομένα είναι στα χέρια μας άλλωστε.

Σήμερα η επικαιρότητα έχει να κάνει περισσότερο βέβαια με την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Η παίκτρια των Μαχητών θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Δύσκολο να το δούμε αυτό στο τωρινό επεισόδιο. Διότι, η Σταυρούλα είναι κανονικά στους στίβους μάχης. Για τα επόμενα πάει. Βέβαια, σιγά σιγά θα το φέρουν από την παραγωγή.

Όποιος και να κερδίσει όμως απόψε, ο υποψήφιος προς αποχώρηση μοιάζει τελειωμένη υπόθεση. Τόσο από τη μία, όσο κι από την άλλη ομάδα. Και ναι, άνδρας θα είναι όπως όλα δείχνουν.

Survivor spoiler αποχώρηση 13-5 : Τεράστια φαβορί σε Μαχητές και Διάσημους

Από το trailer είναι αντιληπτό πως ο Χριστόφορος έχει κόντρα με την Κατερίνα Δαλάκα. Που πας αγοράκι μου κι εσύ ξυπόλυτος στα αγκάθια; Θα του στοιχίσει αυτό, αργά ή γρήγορα.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης θα είναι η επιλογή των Διάσημων αν χάσουν την 2η ασυλία. Θυμίζουμε πως η Δώρα είναι ήδη στον τάκο και περιμένει τον επόμενο.

Αν είναι οι Μαχητές αυτοί που χάσουν την 2η ασυλία, τότε πάλι άνδρας θα είναι ο 2ος μονομάχος. Ο Σταμάτης Ταλαδιανός θα είναι ο 2ος υποψήφιος.

Όλα αυτά υπό φυσιολογικές συνθήκες. Δεν ξέρουμε τι μας περιμένει…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 13-5, ΤΕΡΑΣΤΙΑ,Survivor, 13-5, terastia