«Κατασκοπευτικός μηχανισμός το PKK - Δίνει πληροφορίες σε CIA, MOSSAD και ΕΥΠ»

Έναν ρόλο που υπερβαίνει τον ένοπλο αγώνα του ΡΚΚ ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Αϊντινλίκ.

Σύμφωνα με πηγές, το PKK λειτουργεί και ως ένας κατασκοπευτικός μηχανισμός, μεταδίδοντας πληροφορίες σε υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών, όπως η CIA, η MOSSAD, η ΜΙ6, ακόμη και η ελληνική ΕΥΠ, προκειμένου να έχει την υποστήριξή τους.

Το

ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι και άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, παρέχουν εκπαίδευση στο PKK, με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών να διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο. Οι πληροφορίες ανταλλάσσονται υπό το πρόσχημα της νομιμότητας, επιτρέποντας σε οργανώσεις όπως το PKK να συνεχίζουν τις επικίνδυνες δραστηριότητές τους.

Η ανησυχία για την Τουρκία αυξάνεται ακόμα περισσότερο, καθώς η τουρκική MIT προειδοποιεί με ένα βίντεο που δημοσίευσε για νέα πιόνια κατασκοπείας που εργάζονται υπέρ του PKK, με την επιρροή της CIA και της MOSSAD να είναι εμφανής. Ταυτόχρονα, υποστηρίζεται ότι οι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν το PKK και σε αυτόν το ρόλο προσπαθούν να δημιουργήσουν εσωτερική αστάθεια, απειλώντας τη σταθερότητα της Τουρκίας

Πώς να αναγνωρίζετε κατασκόπους και να τους αποφεύγετε

Η ΜΙΤ δίνει μαθήματα στους πολίτες πώς να μην πέφτουν θύματα κατασκόπων!

Η υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκίας κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο, που ενημερώνει τους πολίτες για ξένες δραστηριότητες κατασκοπείας και πώς να εντοπίζουν κατασκόπους. Το βίντεο είναι γεμάτο με πρακτικές συμβουλές, όπως να μην απαντάτε σε ερωτήσεις αγνώστων, επειδή είναι έγκλημα να βοηθάτε ξένους πράκτορες «συνειδητά ή ασυνείδητα».

Τί θα μπορούσε να ρωτήσει ένας κατάσκοπος; Το βίντεο λέει ότι τείνουν να ψάχνουν σημαντικά κτίρια ή διευθύνσεις. Αν ακούσετε, επομένως, τη φωνή του Τζέιμς Μποντ να σας ρωτάει που είναι η πλατεία, καλύτερα να κρατήσετε την αλληλεγγύη σας για κάποιον άλλο!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατασκοπευτικός, PKK #45 Δίνει, CIA MOSSAD, ΕΥΠ,kataskopeftikos, PKK #45 dinei, CIA MOSSAD, efp