Σλοβακία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική επίθεση στον Ρ. Φίτσο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική επίθεση στον Ρόμπερτ Φίτσο είδε το φως της δημοσιότητας. Τη στιγμή που ο Φίτσο με τη συνοδεία του πλησιάζουν τα κιγκλιδώματα ακούγονται πέντε πυροβολισμοί. Ο Ρόμπερτ Φίτσο χάνεται από το πλάνο ενώ φαίνεται ότι οι άνδρες της ασφαλείας του τον απομακρύνουν. Επίσης, καταρρίπτεται η μαρτυρία που έλεγε νωρίτερα ότι αυτόπτες μάρτυρες ακινητοποίησαν τον δράστη καθώς οι σωματοφύλακές του φαίνεται ότι είναι εκείνοι που ακινητοποίησαν

τον δράστη.

Σύμφωνα με τον Γκάρντιαν, που επικαλείται σλοβακικά μέσα ενημέρωσης, τα τραύματα του είναι τρία από σφαίρες, δύο στο χέρι του και ένα στην κοιλιακή χώρα. Όσον αφορά το δράστη, έναν 71χρονο άνδρα, λέγεται ότι είναι από την πόλη Λέβιτσε της Σλοβακίας.

Δείτε επίσης: Γνωστός λογοτέχνης πυροβόλησε τον Ρόμπερτ Φίτσο - «Μεταξύ ζωής και θανάτου»

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας βρίσκεται «μεταξύ ζωής και θανάτου» ανέφερε το πρωθυπουργικό γραφείο μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Στην επίσημη σελίδα του Σλοβάκου πρωθυπουργού αναφέρεται ότι ο Φίτσο δέχθηκε «πολλές σφαίρες» από έναν άνδρα σήμερα το μεσημέρι καθώς έβγαινε από ένα κτίριο έπειτα από συνεδρίαση της κυβέρνησης.

Slovakia PM pic.twitter.com/m3CNXbyIRJ

JFK Fans (@JFKFan12345) May 15, 2024

Πηγή: ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σλοβακία, Βίντεο, Φίτσο,slovakia, vinteo, fitso