Η ΕΛ.ΑΣ. εκκένωσε την κατάληψη της Νομικής: Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί, 27 προσαγωγές [εικόνες]

Επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης της Νομικής Σχολής, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποίησε το πρωί η ΕΛ.ΑΣ.

Δυνάμεις της Αστυνομίας προχώρησαν στην εκκένωση της Νομικής Σχολής, η οποία βρισκόταν υπό κατάληψη από εχθές το βράδυ. Οι Αρχές προσήγαγαν 27 άτομα: 15 άνδρες και 12 γυναίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, κ των 12 γυναικών, οι 8 πρόκειται για αλλοδαπές -Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία, οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τη Σχολή.

Φωτογραφίες μέσα από την κατάληψη της Νομικής

Όπως

φαίνεται από τις φωτογραφίες, φοιτητές και αλληλέγγυοι είχαν στήσει σκηνές στο προαύλιο της Νομικής, ενώ είχαν αναρτήσει πανό και τη σημαία της Παλαιστίνης.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάληψη ανακοινώθηκε μέσω κειμένου που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. «Υποστηρίζουμε και καλούμε όλες, όλους και όλα να στηρίξουν την πρωτοβουλία των φοιτητών και φοιτητριών της Νομικής Σχολής Αθηνών να καταλάβουν τη Σχολή Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών για την υποστήριξη της Παλαιστίνης και ενάντια στη συνεχιζόμενη γενοκτονία!», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Χθες πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση - ολονύκτια διαμαρτυρία στα Προπύλαια από τους φοιτητικούς συλλόγους της Αθήνας, με τη συμμετοχή, επίσης, εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων, «για να σταματήσει η σφαγή του παλαιστινιακού λαού».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΛ ΑΣ, Νομικής, [εικόνες],el as, nomikis, [eikones]