Μενίδι: «Δεν μετανιώνω, τη σκότωσα γιατί με απατούσε» -Κυνικός ο δολοφόνος της εν διαστάσει συζύγου του

Σκληρός και αμετανόητος για την δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, είναι ο 50χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος εν μέση οδό, στο Μενίδι.

Ο αλβανικής καταγωγής δράστης, που συνελήφθη το απόγευμα μεθυσμένος, σε ημιτελή οικοδομή στη Φυλή, στην οποία εργαζόταν παλαιότερα, μιλώντας σε αστυνομικούς ισχυρίστηκε πως η πρώην σύζυγός του τον απατούσε και ότι από την πρώτη στιγμή του γάμου τους είχε εξωσυζυγικές σχεσεις.

«Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω. Δεν ήθελα να την

βλέπω με άλλον. Της είχα πει πως αν την έβλεπα με άλλον θα την σκότωνα» φέρεται να είπε ο δράστης για το θύμα το οποίο τον είχε καταγγείλει τρεις φορές για ενδοοικογενειακή βία.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι η 40χρονη, του «έτρωγε τα λεφτά. «Δούλευα δύο δουλειές και μου τα έτρωγε όλα. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο μου και να ανεβάζουν φωτογραφίες του στο Facebook».

Απειλούσε και την κόρη του: Θα σας σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω

Μάλιστα, ο δράστης απειλούσε και την κόρη του στο παρελθόν στην οποία είχε πει: «Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Θα γίνεις και εσύ π@@@@@@ σαν την μάνα σου».

«Την μαχαίρωνα συνέχεια, κάποια στιγμή σφήνωσε το μαχαίρι και το άφησα»

Περιγράφονταςτο φονικό, είπε ότι ξύπνησε στις05:30 το πρωί, καθώς γνώριζετι ώρα ξυπνούσετο θύμα για να πάει στη δουλειά της.

«Την μαχαίρωνα συνέχεια» περιέγραψε κυνικά και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή το μαχαίρι σφήνωσε σε κάποια κλείδωση και δεν μπορούσα να το βγάλω».

Ενδεικτικό της αμετανόητης στάσης του είναι ότι δεν επικαλέστηκε βρασμό αλλά ότι ήταν νηφάλιος όταν διέπραξε την άγρια γυναικοκτονία. Μάλιστα, είπε πως μετά το έγκλημα πήγε σε ένα ξενοδοχείο στον Κόκκινο Μύλο όπου έκατσε για δύο ώρες και πλήρωσε για να μείνει και το βράδυ. Όταν έφυγε από εκεί πήγε και ήπιες μπύρες και άρχισε να περιφέρεται. Οι αστυνομικοί είδαν από τις κάμερες τις κινήσεις του και ακολουθούσαν όλη την διαδρομή. Έφθασε έως την οικοδομή που εργαζόταν και συνέχισε να πίνει μπύρες. Μάλιστα, δεν είχε αλλάξει ρούχα και κυκλοφορούσε με τα ματωμένα. Όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε πιει μόνο δύο μπύρες αλλά στο διαμέρισμα βρέθηκαν 2 σακούλες με μπουκάλια μπύρες.

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία στο Μενίδι

Η 40χρονη βρέθηκε θανάσιμα μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, περίπου στις 6:00 το πρωί της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους. Έφερε πάνω από 10 μαχαιριές, ενώ ο δράστης είχε μαχαιρώσει το θύμα με μαχαίρι κουζίνας σε κοιλιά, λαιμό, χέρια και πόδια.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Ένα ακόμη, ηχητικό αυτή τη φορά, ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα, λίγες ημέρες πριν την άγρια γυναικοκτονία στο Μενίδι. Κύκλωμα ασφαλείας που βρίσκεται στην πολυκατοικία που έμενε το θύμα, έχει καταγράψει ηχητικά τον καβγά που είχε ο δράστης και η γυναίκα. Ο εν διαστάσει σύζυγός της, αν και τον είχε διώξει από το σπίτι (τον είχε ήδη καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία), επέμεινε να πηγαίνει εκεί και να την ενοχλεί. Η γυναίκα ακούγεται να του μιλάει μόνο στα ελληνικά και σε πολύ έντονο ύφος, ζητώντας του να την αφήσει ήσυχη.

«Τελείωσε, φύγε. Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή. Τελειώσαν όλα. Σταμάτα, να φύγεις. Το κατάλαβες; Τελείωσε. Φύγε τώρα!» του λέει μεταξύ άλλων όσο πιο δυνατά μπορεί.

Ο ίδιος ακούγεται να μιλάει λίγο στην αλβανική γλώσσα και λίγο στα ελληνικά, όπου την βρίζει και την απειλεί πως θα την σκοτώσει.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μενίδι, -Κυνικός,menidi, -kynikos