Ο Κασσελάκης τα βρήκε σκούρα με την Χρηστίδου -Πέταξε το ακουστικό και έφυγε από την εκπομπή [βίντεο]

Στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βγήκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε ζωντανή σύνδεση από τη Νέα Ιωνία.

Ωστόσο, μια ερώτηση της παρουσιάστριας προκάλεσε τον φανερό εκνευρισμό του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αφαίρεσε το ακουστικό και αποχώρησε.

Η επίμαχη φράση που εκνεύρισε τον Στέφανο Κασσελάκη

«Θα ήθελα μια απάντηση, σε σχέση

με όσα είπαν ο κύριος Σπίρτζης και ο κύριος Βασιλειάδης για τη δήλωσή σας αυτή, δηλαδή στελέχη του δικού σας κόμματος…», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και εκείνη τη στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης την διέκοψε.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο… Δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος με το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο έχει επιλέξει βάσει του κόμματος. Εκεί να επικεντρωθείτε, εκεί είναι το μέλλον του κόμματος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γεια σας!», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και αποχώρησε.

Υπενθυμίζεται ότι Χρήστος Σπίρτζης και ο Γιώργος Βασιλειάδης πήραν αποστάσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τη δήλωσή του για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε λίγο αργότερα: «Μου έκανε εντύπωση που απέφυγε να απαντήσει σε σχέση με τα στελέχη του κόμματος. Λογικό είναι, αλλά η ατάκα «εδώ έχεις τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» κατά τη γνώμη είναι λίγο απαξιωτική. Είναι ότι δεν με νοιάζει τι λένε όλοι οι υπόλοιποι. Δεν το πήρα στραβά αυτό, αλλά μου έκανε εντύπωση».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα