Πώς θα ήταν τα παιδιά του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον, του Κένεντι με τη Μέριλιν και άλλων -Η ΑΙ απαντά

Πώς θα ήταν, άραγε, τα παιδιά του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον; Ένας καλλιτέχνης που επικεντρώνεται στην τεχνητή νοημοσύνη παρουσιάζει πώς θα έμοιαζαν τα παιδιά πρώην διάσημων ζευγαριών εάν είχαν μείνει μαζί.

Ο Τζέρεμι Πομερόι, από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, δημιούργησε εικόνες «τι θα γινόταν αν» με επίκεντρο απογόνους διασημοτήτων, όπως ο Μπραντ Πιτ

και η Τζένιφερ Άνιστον, αλλά και ο Τζάστιν Μπίμπερ με τη Σελένα Γκόμεζ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.

Σύμφωνα με τον γραφίστα, δημιουργεί τα πορτρέτα συνδυάζοντας «προηγμένους αλγόριθμους με το Photoshop» καθώς και τη δική του αισθητική ματιά πριν τα δημοσιεύσει στο Instagram. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στη New York Post είπε πως έχει ενθουσιαστεί με τις συζητήσεις που έχουν προκαλέσει τα έργα του, ωστόσο παραδέχτηκε πως «μπορεί να μην έχουν όλοι την ίδια άποψη» για την αξία του έργου.

Στην πραγματικότητα, κάποιοι χαρακτήρισαν το έργο του Πομερόι περίεργα εκνευριστικό. «Εκτός πραγματικότητας» έγραψε κάποιος. «Αφήστε ήσυχα τα ζευγάρια που δεν είναι πια μαζί».

Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει μια ματιά στο πώς θα ήταν τα παιδιά διασημοτήτων εάν είχαν μείνει μαζί

Μεταξύ των πρώην ζευγαριών με τα υποτιθέμενα παιδιά τους, φτιαγμένα με τεχνητή νοημοσύνη, περιλαμβάνονται ο Ράιαν Γκόσλινγκ με την ηθοποιό Ρέιτσελ Μακ Άνταμ, οι οποίοι χώρισαν το 2007 μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Ένα άλλο πορτρέτο απεικονίζει την Τέιλορ Σουίφτ με τον Harry Styles, οι οποίοι ήταν ζευγάρι για σύντομο χρονικό διάστημα το 2012.

Σύμφωνα πάντως με τον Πομερόι, τα παιδιά διασημοτήτων που του ζητούσε ο περισσότερος κόσμος ήταν αυτά του Τζον Κένεντι και της Μέριλιν Μονρόε, οι οποίοι φέρεται να είχαν σχέση πίσω στο 1962.

Άλλο πορτρέτο που έχει προκαλέσει ενδιαφέρον και συζητήσεις είναι αυτό του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον -οι οποίοι ήταν παντρεμένοι μεταξύ 2000 και 2005 προτού πάρουν διαζύγιο- να χαμογελούν με τα τρία φανταστικά παιδιά τους.

Όμως, αρκετοί έσπευσαν να σημειώσουν πως η εικόνα δεν μοιάζει στην πραγματικότητα με την Τζένιφερ Άνιστον και πως είναι ασεβής η απεικόνιση αυτή εάν σκεφτεί κανείς τη μάχη που έχει δώσει η ηθοποιός με την υπογονιμότητα.

Μια άλλη φωτογραφία διάσημου πρώην ζευγαριού με τα υποτιθέμενα παιδιά του είναι αυτή του Τζάστιν Μπίμπερ και της Σελένα Γκόμεζ. Ο τραγουδιστής πάντως περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Χέιλι.

Άλλες εικόνες περιλαμβάνουν ένα φανταστικό οικογενειακό πορτρέτο του Τζόνι Ντεπ και της Γουινόνα Ράιντερ, που έβγαιναν μαζί από το 1990 έως το 1993.

Μια άλλη απεικονίζει τον ηθοποιό από την ταινία «Μόνος στο σπίτι» Μακόλεϊ Κάλκιν με την επίσης ηθοποιό Μίλα Κούνις (ήταν ζευγάρι από το 2002 έως το 2011).

Οι ηθοποιοί Έμμα Στόουν και Άντριου Γκάρφιλντ, οι οποίοι είχαν τετραετή σχέση που ξεκίνησε το 2011, εμφανίζονται επίσης στο «οικογενειακό πορτρέτο» μαζί με την Κρίστεν Στιούαρτ και τον Ρόμπερτ Πάτινσον, οι οποίοι έβγαιναν από το 2009 έως το 2013, αφού συναντήθηκαν στα γυρίσματα του «Twilight».

Ο Πομερόι απεικονίζει, επίσης, τα «τι θα γινόταν αν» των διασημοτήτων που βασίζονται σε φανταστικά κινηματογραφικά ζευγάρια, όπως η Σάντρα Μπούλοκ και ο Κιάνου Ριβς.

Οι δυο τους είχαν ένα ρομάντζο στην οθόνη στην ταινία «Speed», αλλά στην πραγματική ζωή ποτέ δεν ήταν κάτι περισσότερο από φίλοι.

Μια εικόνα δείχνει τους συμπρωταγωνιστές του «Τιτανικού» και παλιούς φίλους Λεονάρντο ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ σε ένα επίσημο «πορτρέτο» με γιο και κόρη.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα