Σαν σκηνή από ταινία της Disney -Σκύλος και ελάφι βολτάρουν παρέα στον δρόμο [εικόνες]

Σε μια σκηνή βγαλμένη από ταινία της Disney, ένας σκύλος και ένα ελάφι εθεάθησαν να περιφέρονται μαζί στους δρόμους μιας πόλης της Αϊόβα των ΗΠΑ.

Το αξιολάτρευτο δίδυμο εντοπίστηκε την προηγούμενη Τετάρτη να κάνει βόλτα αμέριμνο στους δρόμους του Tipton, μιας μικρής πόλης περίπου 3.000 κατοίκων, περίπου 40 μίλια βορειοδυτικά του Davenport.

«Μερικές φορές ένας σκύλος

θέλει απλώς να βγάλει βόλτα το ελάφι του», σχολίασε το αστυνομικό τμήμα του Τίπτον στη σελίδα του στο Facebook.

Η ανάρτηση περιελάμβανε μια φωτογραφία των δύο φίλων να περπατούν στο πεζοδρόμιο δίπλα-δίπλα. Ο σκύλος, που φαίνεται να είναι ένα μεγάλο γκόλντεν ριτρίβερ, κοιτάζει πίσω σε μια φωτογραφία τον αστυνομικό που ακολουθεί πίσω τους.

Το ελάφι μάλιστα σε μια φωτογραφία έμοιαζε σαν να χαζεύει τις βιτρίνες, σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου.

Μια άλλη εικόνα δείχνει το ελάφι να περπατάει σε ένα γκαζόν προς τον σκύλο, ο οποίος είχε σταματήσει για να ξεκουραστεί στο γρασίδι.

Αλλά η μέρα του απίθανου ζευγαριού στην πόλη τελείωσε λίγο αργότερα. Περίπου μια ώρα αργότερα, η αστυνομία του Τίπτον δημοσίευσε μια ενημέρωση με τα ζώα μέσα σε περιπολικά της αστυνομίας, αφού περισυνελέγησαν.

«Όλες οι καλές βόλτες πρέπει κάποτε να τελειώνουν. Το ζευγάρι βρισκόταν πολύ κοντά στην κυκλοφορία», δήλωσε η αστυνομία.

«Ο σκύλος είναι σαφώς μετανιωμένος, αλλά το ελάφι μουρμούριζε κάτι για να ξεφύγει και να τα ξανακάνει όλα αύριο», αστειεύτηκε το τμήμα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα