Θρίλερ στη Βραυρώνα: Ενδείξεις ότι το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια γεννήθηκε ζωντανό -Στον ανακριτή οι γονείς

Οι κατηγορούμενοι γονείς του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις από ιατροδικαστή και αστυνομικούς αναφέρουν ότι γεννήθηκε ζωντανό.

Το ζευγάρι από το Νεπάλ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και απαντά στις εικόνες με τον πατέρα να καταγράφεται από κάμερα τη στιγμή που ρίχνει στα σκουπίδια μια σακούλα, μέσα στην οποία υπήρχε το νεκρό νεογέννητο.

Οι κατηγορούμενοι γονείς υποστηρίζουν μάλιστα πως σκέφτονταν

να παντρευτούν μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Απολογείται το ζευγάρι από το Νεπάλ

Η μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στη Βραυρώνα έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη (16/5).

Εις βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού με τον πατέρα.

Ο 23χρονος πατέρας έχει λάβει προθεσμία για σήμερα Τρίτη (14/5), αλλά, εάν δεν έχει παραδοθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα, θα ζητήσει νέα προθεσμία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, η κατηγορούμενη είναι συντετριμμένη και επιθυμούσε τη γέννηση του παιδιού της, ενώ σε καμία περίπτωση δεν είχε την πρόθεση της ανθρωποκτονίας του. Ο δικηγόρος της μητέρας, Δημήτρης Ζορμπάς, τόνισε επίσης πως ο πατέρας δεν γνώριζε ότι το βρέφος ήταν στη σακούλα όταν την πέταξε στα σκουπίδια.

Από την ιατροδικαστική έκθεση θα εξαρτηθεί η πορεία της έρευνας, καθώς δεν έχει παραδοθεί στις δικαστικές αρχές. Με την ιατροδικαστική έκθεση θα διαπιστωθεί εάν το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό.

Υποπίπτει σε αντιφάσεις ο πατέρας του νεκρού βρέφους

Ο 23χρονος, που έχει ομολογήσει ότι ο ίδιος πέταξε τη σακούλα με το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα, πέφτει σε αντιφάσεις σε όσα έχει ισχυριστεί.

Ο πατέρας του νεκρού βρέφους υποστηρίζει πως είχε ενημερωθεί από τη σύντροφό του ότι μέσα στη σακούλα υπήρχε το νεκρό βρέφος. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν κοίταξε τι ήταν μέσα στη σακούλα πριν την πετάξει στα σκουπίδια, καθώς όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά -όπως ισχυρίζεται- στο ξενοδοχείο όπου εργάζονταν και οι δύο.

Πατέρας νεκρού βρέφους: «Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα»

Σύμφωνα με το Mega, ο πατέρας ισχυρίζεται όταν οι υπόλοιποι βγήκαν από το δωμάτιο, η σύντροφός του του είπε κλαίγοντας ότι «χάσαμε το παιδί».

Λέει ότι το μωρό έκλαιγε πάρα πολύ και πως έτρεξε να ειδοποιήσει τον υπεύθυνο ότι θα λείψει και ξαναεπέστρεψε στο δωμάτιο. «Τότε, μου έδωσε μια σακούλα πλαστική, μαύρου χρώματος, και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα και το νεκρό παιδί, το οποίο μου ζήτησε να το πάρω και να το πετάξω σε κάδο. Αφού πήρα τη σακούλα, στην οποία είχε βάλει εξωτερικά και μια πετσέτα, βγήκα από το ξενοδοχείο και την πέταξα έξω από αυτό», είπε ο πατέρας.

Ο ίδιος αποδίδει τα όσα έγιναν στη σύγχυσή του και στον φόβο που ξαφνικά άρχισε να τον διακατέχει.

Πρόσθεσε πως δεν ήξερε ότι πρέπει να καλέσει αστυνομία ή ασθενοφόρο όταν του είπε η κοπέλα του ότι το παιδί είναι νεκρό. «Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα. Απλώς την πήρα και την πέταξα στα σκουπίδια. Στεναχωριέμαι πολύ για ό,τι έγινε», είπε ο πατέρας.

Η μητέρα λέει ότι δεν έκανε την ταφή του μωρού επειδή δεν υπήρχε σώμα παρά μόνο αίμα

Η νεαρή μητέρα του νεκρού βρέφους νοσηλεύτηκε φρουρούμενη σε νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο και θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη. Είπε ότι απέβαλε επειδή ο οργανισμός της ήταν καταπονημένος, καθώς εργαζόταν στα χωράφια μαζεύοντας ελιές σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα, όπου βρισκόταν πριν από πέντε μέρες.

Η μητέρα αποκάλυψε ότι δεν έκανε την ταφή του μωρού επειδή δεν υπήρχε σώμα παρά μόνο αίμα. «Το παιδί είναι του συντρόφου μου, με τον οποίο γνωριστήκαμε και έχουμε σχέση εδώ και περίπου 7 μήνες. Έχω άλλη μια κόρη, 2 ετών, η οποία ζει στο Νεπάλ με τον πρώην άνδρα μου. Με τον κατηγορούμενο θα παντρευόμασταν μετά τη γέννα», είπε.

Όπως είπε, αμφότεροι επιθυμούσαν την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό σκόπευαν να παντρευτούν.

Ο πατέρας του βρέφους είπε ότι «στις 9 Μαΐου δούλευα στην κουζίνα όταν με ενημέρωσαν ότι η κατηγορούμενη είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της και δεν ανοίγει. «Τότε, ανέβηκα και εγώ στο δωμάτιο, χτύπησα, φώναζα και στο τέλος παραβίασα την πόρτα μαζί με άλλους εργαζόμενους», είπε.

Η εγκυμοσύνη, η αιμορραγία, η κάμερα και οι καμαριέρες

Όπως σημείωσε, στην Ελλάδα ήρθε για δουλειά και πριν από 6 μήνες γνώρισε την κατηγορούμενη, όταν και σύναψε ερωτική σχέση μαζί της. «Η κατηγορούμενη δούλευε τον τελευταίο μήνα στο ξενοδοχείο ως καμαριέρα και έμενε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με άλλες 3 γυναίκες. Εγώ ξεκίνησα να εργάζομαι εκεί τις τελευταίες 2 μέρες και έμενα και εγώ μαζί με 3 άνδρες σε άλλο δωμάτιο. Γνώριζα εδώ και μήνες ότι η σύντροφός μου ήταν έγκυος. Δεν το γνώριζε κανένας άλλος και δεν είχαμε πάει ποτέ σε γιατρό για την εγκυμοσύνη, γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε ο πατέρας του βρέφους.

Στο δωμάτιο μπήκαν και μέλη του προσωπικού. Καμαριέρες περιέγραψαν τις εικόνες που είδαν, με τη γυναίκα να αιμορραγεί. «Στις 9 Μαΐου πήγαμε στο δωμάτιό της και μας είπε ότι δεν ήταν καλά και θα καθυστερούσε. Παρέμεινε στο μπάνιο περίπου 3 ώρες, κάνοντας χρήση της ντουζιέρας, ενώ ακούστηκε πολλές φορές το καζανάκι, γεγονός που μας ανησύχησε. Αφού παραβιάσαμε την πόρτα, την είδαμε όρθια να αιμορραγεί», είπαν οι καμαριέρες.

Τον πατέρα κατέγραψε τότε κάμερα να βγαίνει από το ξενοδοχείο και να ρίχνει στα σκουπίδια δύο σακούλες, η μία εκ των οποίων είχε το βρέφος.

Ζωντανό φέρεται να γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια

Το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα γεννήθηκε ζωντανό, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από ιατροδικαστή και αστυνομικούς.

Αναφέρουν ότι το βρέφος φέρεται να γεννήθηκε 7-8 μηνών και όχι 4-5, όπως έλεγε αρχικά το ζευγάρι από το Νεπάλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται πολύ πιθανό κάποιος από τους γονείς του να προκάλεσε τον βίαιο θάνατό του.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα