Τηλεοπτικό διαζύγιο για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου

Τηλεοπτικό διαζύγιο, από την επόμενη σεζόν, για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, με τη δημοσιογράφο, όπως φαίνεται, να παραμένει στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου που μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, Μαρία Αναστασοπούλου και ANT1 έχουν αποφασίσει τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.

Τι θα
κάνει η Μαρία Αναστασοπούλου μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο με τον Γιώργο Παπαδάκη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορείς, η Μαρία Αναστασοπούλου, παρότι συζητούσε ήδη με δύο άλλα κανάλια, τελικά όπως φαίνεται θα παραμείνει στον ΑΝΤ1, ο οποίος φέρεται να της έκανε δύο πολύ δυνατές προτάσεις: η μία αφορά στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, απ' όπου αποχωρεί η Φαίη Μαυραγάννη (η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα μετακομίσει στον ΣΚΑΪ και θα αναλάβει τη ζώνη του ΣΚ που μέχρι πρότινος είχε ο Γιώργος Αυτιάς) και η δεύτερη έχει να κάνει με την απογευματινή ζώνη του καναλιού. Αυτό που φαίνεται πιο πιθανό ως σενάριο είναι το πρώτο, δηλαδή η Μαρία Αναστασοπούλου να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, αλλά όλα φαίνεται ότι θα αποφασιστούν σε ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με τους ιθύνοντες του καναλιού.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ήρθε με μετεγγραφή από τον ΣΚΑΪ πριν από δύο χρόνια για να σταθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ποιος θα αντικαταστήσει τη Μαρία Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο ΑΝΤ1 φέρεται να έχει καταλήξει ότι ο δημοσιογράφος που θα αντικαταστήσει τη Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι άνδρας, χωρίς ωστόσο να μπουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεοπτικό, Γιώργο Παπαδάκη, Μαρία Αναστασοπούλου,tileoptiko, giorgo papadaki, maria anastasopoulou