Τζούλια Φοξ: «Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα», είπε για την διετή αποχή της από το σεξ

Η Τζούλια Φοξ είπε πως απέχει από το σεξ τα τελευταία 2,5 χρόνια, μέσω ανάρτησης στο TikTok.

Η ηθοποιός έγραψε σχόλιο σε βίντεο του TikTok που διαφημίζει την εφαρμογή γνωριμιών Bumble και λέει: «Η αποχή από το σεξ δεν είναι η απάντηση».

Η Τζούλια Φοξ υπερασπίστηκε τον εαυτό της, γράφοντας σε ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο: «2,5 χρόνια χωρίς σεξ και ποτέ δεν ήταν καλύτερα».

Το σχόλιό της έγινε viral, ξεπερνώντας τα 30.000 likes, ενώ πολλές γυναίκες συμφώνησαν μαζί της και σχολίασαν θετικά την ανάρτηση.

Η Τζούλια Φοξ είχε δηλώσει παλαιότερα πως παίρνει περισσότερη χαρά, πίνοντας ayahuasca, παρά κάνοντας σεξ! Σε συνέντευξη στο podcast της Έμιλι Ραταϊκόφσκι είχε πει πως «δεν είναι μεγάλη φαν του συγκεκριμένου σπορ».

Όπως είπε, όταν ήταν 18 ετών εργαζόταν σε ένα «μπαρ», ως «κυρίαρχη» και πληρωνόταν για να εκπληρώνει τις φαντασιώσεις των ανδρών.

Είχε χαρακτηρίσει «ταπεινωτική» εκείνη την περίοδο της ζωής της και εξήγησε πως την έκανε να βλέπει το σεξ σαν μια «μονόπλευρη και τετριμμένη πράξη» μέχρι σήμερα και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια.

«Το σεξ για εμένα ήταν πάντα μονόπλευρο, αλλά νομίζω πως όλες οι γυναίκες μπορούν να το πουν αυτό. Το βλέπω σαν ανάγκη. Και σκέφτομαι πως "αν δεν το χρειάζομαι, τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει"», εξήγησε.

«Είμαι πραγματικά αναίσθητη σε αυτό το θέμα. Δεν το βλέπω σαν κάτι το συναρπαστικό. Μπορώ να μείνω και χωρίς αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δήλωσε μάλιστα, πως απολαμβάνει περισσότερο να «πίνει ayahuasca» (ένα νοτιοαμερικανικό ναρκωτικό που συνήθως παρασκευάζεται σε τσάι και μπορεί να κάνει κάποιον να έχει παραισθήσεις) παρά να κάνει σεξ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα