Nέες σοκαριστικές καταθέσεις για την ερωτική ζωή του Michael Jackson

17:53 7/4/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Ο Αυστραλός χορογράφος Wade Robson και ο James Safechuck είναι οι δύο άνδρες που ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Michael Jackson, όταν ήταν παιδιά διεκδικώντας τώρα το τεράστιο ποσό από την περιουσία του που ανέρχεται σε 1,5 δισ. δολάρια. Στην κατάθεση του ο robson υποστηρίζει ότι ο Michael Jackson ήταν ένα αρπακτικό που τον κακοποίησε επανειλημμένα ως παιδί στην Neverland, ενώ ο Safechuck είχε μία ακόμη πιο σοκαριστική μαρτυρία, αφού υποστήριξε ότι το 1987 όταν εκείνος ήταν μόλις 8 ετών τον παντρεύτηκε σε μυστική τελετή έχοντας το ρόλο της νύφης.

Σύμφωνα με τον 36χρονο, ο μεγάλος star τότε του έδωσε πιστοποιητικό γάμου και μία γαμήλια ζώνη ως αναμνηστικά της αιώνιας αγάπης τους, ενώ έκοψε στον πατέρα του και μία επιταγή 1 εκατ. δολαρίων.

Η ακρόαση για τον Wade Robson και τον James Safechuck έχει προγραμματιστεί από τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες Mitchell Beckloff, ενώ σε περίπτωση που αποφασίσει να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση θα βγουν στη δημοσιότητα δύο ακόμα στοιχεία παιδικής κακοποίησης για τον Michael Jackson.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα