Αυτοκτονία Βόλος: 65χρονος βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα

Σε αυτοκτονία φαίνεται πώς οφείλεται ο θάνατος του 65χρονου που βρέθηκε νεκρός στον Αλμυρό Βόλου το Σάββατο με τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο 65χρονος από τη Βρύναινα Μαγνησίας αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ βρισκόταν μόνος στην αυλή του σπιτιού του. Αντιμετώπιζε θέματα υγείας και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, ενώ είχε χάσει τη σύζυγό του από κορωνοϊό πριν 3 χρόνια και ζούσε μόνος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έβαλε την καραμπίνα ανάμεσα στο πόδια του και

στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο λαιμό, με την σφαίρα να βγαίνει από το κρανίο του. Έπειτα από έρευνα, η πόρτα του σπιτιού του δε βρέθηκε παραβιασμένη και οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργεια. Πλέον περιμένουν τη νεκροψία-νεκροτομή.

Παράλληλα, προέκυψε ότι ο 65χρονος δεν είχε άδεια για την καραμπίνα που είχε στην κατοχή του και την οποία χρησιμοποίησε για να αυτοκτονήσει. Στο απονενοημένο διάβημα προχώρησε και ένας 48χρονος στην περιοχή της Κνωσού, του Ηράκλειου Κρήτης. Ο 48χρονος την Πέμπτη (09/05) έβαλε τέλος στη ζωή του με τις αναθυμιάσεις της μηχανής του, με τις λεπτομέρειες να σοκάρουν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, τον άνδρα αναζητούσαν τα συγγενικά του πρόσωπα, καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και όταν μπήκαν στο σπίτι του, τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του. Είχε κλείσει πόρτες και παράθυρα και είχε ανάψει τη μηχανή του, με αποτέλεσμα ο θάνατος του να επέλθει από τις αναθυμιάσεις. Σύμφωνα πάντα με τους  στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, που εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους ο 48χρονος προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα