Μιμή Ντενίση γενέθλια: Η αγάπη που κέρδισα είναι για μένα πιο σπουδαία από τη δόξα, γράφει

Η Μιμή Ντενίση έχει τα γενέθλιά της κι έκανε μια ανάρτηση, με αφορμή την ημέρα.Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, από το παρελθόν. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε ένα κείμενο, στο οποίο μιλά για όλα εκείνα που θεωρεί πλέον, η ίδια σημαντικά, σε σχέση με το παρελθόν, ενώ ευχαρίστησε επίσης, το κοινό της για τις ευχές. Συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση έγραψε: «Τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία. Σου θυμίζουν πως είσαι

τυχερός που έζησες τόσα χρόνια. Που ένιωσες τόσες χαρές. Που άντεξες τόσες στεναχώριες. Που γνώρισες τόσους ωραίους ανθρώπους. Που σε αγάπησαν κ αγάπησες».

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την απέραντη αγάπη της κι όλους τους γνωστούς κ αγνώστους φίλους που με ανέβασαν και με κράτησαν ψηλά-ψηλά στην αγκαλιά τους όλα αυτά τα χρόνια. Η αγάπη κι η εκτίμηση που κατάφερα να κερδίσω είναι για μένα πιο σπουδαίες από τον θαυμασμό, την δόξα, τα αξιώματα!! Ανταποδίδω την αγάπη σας που τόσο απλόχερα μου έχετε προσφέρει. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά. Αγαπημένοι κι ενωμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μιμή Ντενίση,mimi ntenisi