Ράμα Γαλάτσι: Φρούριο η Αθήνα για την επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ. για την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα στην Αθήνα, η οποία θα ξεκινήσει μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις γύρω στις 8:30 το πρωί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και βάσει του επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε εγρήγορση θα βρίσκονται αστυνομικοί από την ΔΙ.ΑΣ., την Ασφάλεια, την Τροχαία, τα ΜΑΤ, την ΟΠΚΕ,

την αντιτρομοκρατική, ενώ θα βρίσκονται ακροβολισμένοι και ελεύθεροι σκοπευτές σε σημεία που θα κριθούν ιδιαίτερης σημασίας. Φυσικά μαζί με τον Έντι Ράμα θα βρίσκεται και η προσωπική του φρουρά, ενώ η διαδρομή που θα ακολουθήσει, από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μέχρι και το κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου θα είναι «αποστειρωμένη». Στον αττικό ουρανό θα πετάνε ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και drone, που θα δίνουν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Μάλιστα τις προηγούμενες ώρες έγινε εξονυχιστικός έλεγχος και στο στάδιο του Γαλατσίου στο οποίο δεν θα επιτρέπει η είσοδος, ενώ θα παρακολουθείται. Φυσικά ενεργοποιείται και το πληροφοριακό δίκτυο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ έμφαση θα δοθεί και στα σόσιαλ μίντια με αρμόδιες πηγές να αναφέρουν πως εάν επιχειρηθεί να πραγματοποιηθεί κάποιου είδους αντισυγκέντρωση αυτή θα αντιμετωπιστεί άμεσα. Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται για μια αυθημερόν άτυπη επίσκεψη κατά την οποία ο Αλβανός πρωθυπουργός δεν θα συναντήσει κανέναν εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης. Σε κάθε περίπτωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το περιεχόμενο της ομιλίας του.

H ανάρτηση Ράμα για την ομιλία του στην Αθήνα

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με την οποία απευθύνει πρόσκληση στους Αλβανούς που βρίσκονται στην Αθήνα ή κοντά στην Αθήνα να παρευρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει στο Γαλάτσι, είχε κάνει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας το πρωί της Παρασκευής.

Ο κ. Ράμα στην ανάρτησή του κάνει λόγο για μια «σημαντική στιγμή υπερηφάνειας για όλους τους Αλβανούς στην Ελλάδα». Η πρόσκληση συνοδεύεται από ένα οπτικό με την Ακρόπολη και τις σημαίες της Αλβανίας και της Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα