Emily in Paris: Όσα ξέρουμε για την τέταρτη σεζόν - Πότε κάνει πρεμιέρα το πρώτο μέρος

Η ρομαντική κομεντί, Emily in Paris, που η ιστορία της εκτυλίσσεται στη πόλη του Φωτός επιστρέφει, στο Netflix, σε δύο μέρη. Πρώτη πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου.

Ησειρά «Emily in Paris»από τη πρώτη κιόλας σεζόν, που ανέβηκεστο Netflix, κατάφερενα συναρπάσει τους χρήστες της πλατφόρμαςκαι να παραμείνει στην κορυφή του«Top-10» γιααρκετές βδομάδες. Αρκείνα αναφέρουμε, σύμφωνα με δημοσίευματου

Variety, η3η σεζόν κέρδισε117,6 εκατομμύρια ώρες προβολών και βρέθηκεστο Top 10 σε 93 χώρες.

Πρινλίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότηταένα απολαυστικό trailerτηςσειράς «Emilyin Paris»μετους πρωταγωνιστές να μάς δίνουν μιαμικρή ιδέα για το τι επιφυλάσσει η 4ησεζόν, η οποία θα βγει σε δύο μέρη, ενώγίνεται και η επίσημη ανακοίνωση τηςημερομηνίας προβολής. Το πρώτο μέροςθα βγει στις 15 Αυγούστου και το δεύτεροστις12 Σεπτεμβρίου.

Ταμέλη του castτηςσειράς «Emilyin Paris»ρωτήθηκαν πώς θα περιέγραφαν με 3 λέξειςτην νέα σεζόν και έδωσαν τις δικές τουςαπαντήσεις που ουσιαστικά μαρτυρούνκάποιες από τις επερχόμενες εξελίξεις.Άλλωστε, στο φινάλε της σεζόν έγινανπολλές αποκαλύψεις ανατρέποντας τιςισορροπίες των πρωταγωνιστών.

Ητηλεοπτική «EmilyCooper»,απάντησε«ευάλωτη» και «περιπετειώδης», η κολλητήτης φίλη, MindyChen περιέγραψε την 4η σεζόν ως «Δεν έχειτελειώσει ακόμη», ενώ ηCamilleRazat επέλεξε τηλέξη «ακατάστατο»,ενώ ηSylvieπρόσθεσε: «Αυτήη σεζόν συνοψίζει σε μία λέξη: Εκδίκηση».Τέλος, ο πρώην φίλοςτης Emily, Alfie, αποκάλεσε τη σεζόν «Χαοτική,σπαρακτική».

Η σειρά ξεκίνησε τα γυρίσματα για τον τέταρτο κύκλο τον Ιανουάριο, ενώ ένα μέρος έχει γυριστεί στη Ρώμη. Ο λόγος που θα δούμε δύο μέρη, στη συγκεκριμένη σεζόν, οφείλεται ξεκάθαρα στο Netflix που ακολουθεί τη συγκεκριμένη στρατηγική σε πολύ πετυχημένες σειρές -όπως άλλωστε συνέβη με το «Virgin River», την επερχόμενη σεζόν του «Bridgerton» και το «Strange Things».

Emilyin Paris: Όσαγνωρίζουμε για την 4η σεζόν της σειράςπου κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο

Οισυντελεστές της σειράς προσπαθούν νακρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικότην πλοκή της τέταρτης σεζόν, που φέρειπολλές ανατροπές μιας και η Καμίλτηνημέρα του γάμου της με τον Γκάμπριελαποκαλύπτειτη παράνομη σχέση του με την Emily,ηοποία έχει δεσμό με τον Άλφικαιτη συνοδεύει στο γάμο των φίλων τους.

Μεαυτά τα δεδομένα, στην 4η σεζόν, και όπωςπήραμε μια ιδέα από το trailer,επιστρέφουνκανονικά όλοι οι πρωταγωνιστές τηςσειράς προκειμένου να εξελιχτούν οιιστορίες τους.Ηεπερχόμενη σεζόνθα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησετο δραματικό φινάλε της 3ης σεζόν. Ηολοκλήρωση της τρίτης σεζόν οδήγησετον Άλφι να τερματίζει τη σχέση του μετην Έμιλυ, αφού η Καμίλ αποκάλυψε ότι ηΈμιλι και ο Γκάμπριελ ήταν πάνταερωτευμένοι. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί -η Καμίλ ανακοίνωσε επίσης ότι είναιέγκυος στο μωρό του Γκάμπριελ. Προςτο παρόν, δεν είναι γνωστό αν ο ρόλοςτου άλφι είναι μεγάλος, καθώς θα πληγωθείπολύ με την αποκάλυψη της Καμίλ. Μάλιστα,σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ΛίλιΚόλινς, που υποδύεται την Emily,είχεαναφέρει ότι διεκδίκησε μια φορά τονπρώην φίλο της και δεν ξέρει αν θα τοκάνει ξανά.

Σύμφωναμε δημοσίευμα του Variety η4η σεζόν ξεκινά με την Έμιλι να ταράζεταιμετά τα δραματικά γεγονότα της Καμίλκαι του Γκάμπριελ. Έχει έντονα συναισθήματαγια δύο άντρες, αλλά τώρα ο Γκάμπριελπεριμένει μωρό με την πρώην του και οιχειρότεροι φόβοι του Άλφι για εκείνηκαι τον Γκάμπριελ επιβεβαιώθηκαν.

Εν τω μεταξύ, στη δουλειά, η Συλβί αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, και η ομάδα του Agence Grateau διεκπεραιώνει ανακατατάξεις προσωπικού. Η Μίντυ και το συγκρότημα προετοιμάζονται για τη Eurovision, αλλά όταν τα χρήματα τελειώνουν, αναγκάζονται να εξοικονομηθούν. Η χημεία της Έμιλυ και του Γκάμπριελ είναι αναμφισβήτητη καθώς συνεργάζονται για να κερδίσουν ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριο του Γκάμπριελ, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να αναιρέσουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί.

Γυρίσματα στη Ρώμη, μόδα και πολύ δράμα έχει η 4η σεζόν της σειράς του Netflix

Ανκαι όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οισυντελεστές δε δίνουν πολλές πληροφορίεςγια την ιστορία της 4ης σεζόν, ηπρωταγωνίστρια, σε εκδήλωση του Netflix,στηΒραζιλία, μέσα από ένα βίντεο «μαρτύρησε»πως όλα τα θέματα που τέθηκαν στο τέλοςτης προηγούμενης σεζόν θα απαντηθούν.

Μιαεπιπλέον πληροφορία που δόθηκε από τηπρωταγωνίστρια του «Emilyin Paris»είναι ότι ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτωνπραγματοποιήθηκε στη Ρώμη. Η τηλεοπτική«Emily»,πιθανότατα λόγω της δουλειάς της, θαπρέπει να περάσει ένα διάστημα στηνΑιώνια Πόλη. Η ίδια στο ίδιο βίντεο είχεαναφέρει σχετικά: «Σαςεπιφυλάσσουμε περισσότερη διασκέδαση,περισσότερημόδα καιφυσικά περισσότερο δράμα!» Λοιπόν -είμαστε ενθουσιασμένοι!».

ΗΜπριζίτ Μακρόν σε ρόλο έκπληξη στο«Emilyin Paris»

Η συμμετοχή της γυναίκας του πρωθυπουργού της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, θα κάνει ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά και από μόνο του το γεγονός αυτό είναι έκπληξη, ενώ δίνει μεγαλύτερο κύρος στη σειρά που έχει προκαλέσει από αντιδράσεις μέχρι θετικά σχόλια. Η πρωταγωνίστρια της σειράς, η Λίλυ Κόλινς είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι η Μπριζίτ Μακρόν ήταν «μεγάλη θαυμάστρια» της σειράς. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «Late Show» με τον Στίβεν Κολμπέρ, ρωτήθηκε αν είχε συναντήσει τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και απάντησε: «Γνώρισα την ωραία σύζυγό του. Είναι πραγματικά μεγάλη θαυμάστρια του σόου».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της σειράς.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Emily, Paris, Όσα, - Πότε,Emily, Paris, osa, - pote