Στυλίστας Ισραήλ για Σάττι: «Με έβρισε, ήταν πολύ αγενής»

Επεισόδιο μεταξύ της Μαρίνας Σάττι και μέλους της ισραηλινής αποστολής φαίνεται πως σημειώθηκε πριν από τον τελικό της Eurovision 2024. Σύμφωνα με όσα είπε ο στιλίστας της Eden Golan, Itay Bezaleli, όλα έγιναν πριν από την πρόβα τζενεράλε της Eurovision 2024, υποστηρίζοντας ότι η Μαρίνα Σάττι τον έβρισε επειδή θεώρησε ότι την τραβάει φωτογραφίες. «Βρισκόμουν σε χώρο όπου

βρίσκονταν εκπρόσωποι της Γιουροβίζιον και φωτογράφιζα, όπως έκανα και άλλες χρονιές. Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να βγάζω φωτογραφίες. Τα ανεβάζω στα δικά μου social. Η Μαρίνα νόμιζε ότι βγάζω εκείνη, ενώ εγώ φωτογράφιζα την Eden.

Ακόμα και αν έβγαζα την ίδια, τι έγινε; Έκανε μια χειρονομία, άρχισε να φωνάζει πολύ δυνατά, να λέει κάποιες άσχημες λέξεις που δεν θέλω να πω δημόσια. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο αυτό. Με έβγαλαν έξω. Εγώ δεν ήθελα να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα» ανέφερε αρχικά ο στιλίστας της Eden Golan.

«Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ήταν πολύ αγενής»

«Η Μαρίνα είναι σπουδαία τραγουδίστρια από την Ελλάδα, η οποία είναι πολύ καλή και την αγαπώ, αλλά αντέδρασε με πολύ άσχημο τρόπο σε εμάς. Αυτή, ο Ιρλανδός και ο Ελβετός τραγουδιστής έκαναν χειρονομία εναντίον της Eden και δεν της συμπεριφέρθηκαν καλά. Ήταν σαν να πηγαίνει στο σχολείο και όλα τα άλλα παιδιά να σε κοροϊδεύουν και να σε βρίζουν. Ήρθαμε με αγάπη στη Eurovision και αγαπάμε την Ελλάδα, ερχόμαστε διακοπές στην Ελλάδα και αισθανόμαστε κοντά στον ελληνικό λαό, είμαστε ξαδέλφια, αλλά αυτό δεν το νιώσαμε στη Eurovision από την Ελληνίδα τραγουδίστρια, ήταν πολύ αγενής σε εμάς» επισήμανε ο Ισραηλινός στιλίστας σε νεότερες δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», και συνέχισε:

«Ήρθαμε να κάνουμε μουσική, να μοιράσουμε αγάπη, να κάνουμε ένα καλό σόου. Ήταν ντροπή. Άκουσα κάποιον να μου λέει “άι γ@@@@@@, μη με φωτογραφίζεις”, ήταν η Μαρίνα, και το κορίτσι από την Ιρλανδία μου φώναζε, και ήρθε κόσμος και με έβγαλε έξω από το στούντιο. Αυτό δεν ήταν σωστό και δίκαιο. Μας έκανε κακές πράξεις και ήταν πολύ ντροπιαστικό».

Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: Είναι μια γυναίκα που κοντεύει τα 40, είναι ανέτοιμη και λίγο ανώριμη

O Γιώργος Τσαλίκης σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι «Ζάρι». Ο τραγουδιστής έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αναφέρθηκε τόσο στην τραγουδίστρια, όσο και στον διαγωνισμό. «Με πήραν από 2-3 εκπομπές να πω τη γνώμη μου για τη Eurovision και για την ελληνική συμμετοχή. Το απέφυγα, αλλά επειδή έχουμε μια ζωντανή σχέση εδώ στο Instagram και με ρωτάτε, μπορώ να σας πω τώρα αυτά που θέλω.

Το τραγούδι σε κάποιους άρεσε και σε κάποιους άλλους δεν άρεσε, αλλά αντικειμενικά είχε μια συνέπεια σε αυτό που είναι η συγκεκριμένη καλλιτέχνης», είπε χαρακτηριστικά.Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν παρακολουθήσετε τα βιντεοκλίπ της και την δισκογραφία της και τη μουσική της κατάθεση μέχρι τώρα, είναι αυτό το στυλ. Όσον αφορά την παρουσία της στη βραδιά του τελικού σαν performance, κατά τη γνώμη μου από αυτό που μπορούσε να κάνει, ήταν το 100%. Ήταν μια πολύ καλή παρουσία».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Φωκά Ευαγγελινό

«Τον Φωκά που τον λατρεύω κι έκανε τη σκηνοθεσία, δεν τον κρίνω, γιατί ήταν μια σκηνοθετική άποψη, η οποία δεν έκατσε. Για τον Φωκά Ευαγγελινό πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι που τον έχουμε κι είναι ένα εξαγώγιμο είδος και το έχει αποδείξει. Πάμε στο υπόλοιπο, δηλαδή στο πώς θα διαχειρίζεσαι την εικόνα σου και στο πώς διαχειρίζεσαι την εκπροσώπηση της χώρας σου. Δεν έχει σημασία αν είναι ένας μουσικός διαγωνισμός, που έχει κάποια στοιχεία υπερβολής και εξωστρέφειας. Είναι μια εκπροσώπηση της χώρας σου από έναν κρατικό φορέα και από την EBU και αυτό που πρέπει να σου δίνει λίγο το αίσθημα της ευθύνης, χωρίς να σου στερεί τον καλλιτεχνικό σου αυθορμητισμό και την παιδικότητά σου.

Καταλάβατε την παγίδα τώρα; Πήγα να πω “η κοπέλα”. Επί της ουσίας, δεν είναι κοπέλα. Είναι μια γυναίκα που κοντεύει τα 40. Είναι μια συγκροτημένη προσωπικότητα που έχει κάνει τα χιλιόμετρά της. Κοπέλα είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου που είναι 17 χρονών, είναι μια κοπέλα μέχρι τα 20-25, άντε 27. Δεν μπορείς να πεις μια γυναίκες που κοντεύει τα 40 “κοπέλα”. Έχεις άλλη εμπειρία από τη ζωή. Έχεις άλλη επίγνωση για το πώς μπορείς να είσαι στημένος. Στημένος, εννοώ πλασαρισμένος. Στο πώς να πλασάρεις τον εαυτό σου», είπε.

Τέλος, σχολίασε τις αναρτήσεις της Μαρίνας Σάττι πριν και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, αλλά και τη συμπεριφορά της. «Το πρώτο post της Μαρίνας, όταν πήγε στον διαγωνισμό, ήταν πάνω στο κρεβάτι με τουρλωμένο τον πισινό και 10 φωτογραφίες, εκ των οποίων οι επτά ήταν ο ποπός της. Μετά πας στη συνέντευξη Τύπου της εκπροσώπου του Ισραήλ, σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, το οποίο αφορά όλη την Ευρώπη κι αφορά όλους εμάς και μου θυμίζεις τον γιο μου τον Άγγελο, όταν πηγαίναμε επίσκεψη και βαριόταν και μου έλεγε “μπαμπά, πότε θα πάμε σπίτι;”. Μια ωραία προσπάθεια δεν την ακυρώνουμε, αλλά εκ του αποτελέσματος, στον τρόπο που στήθηκε, το αντιμετώπισε και πλασαρίστηκε από μια ανέτοιμη και λίγο ανώριμη γυναίκα. Κατά τη γνώμη μου όμως, σπουδαία καλλιτέχνιδα και ιδιαίτερη. Ένα ωραίο μάθημα τίποτα άλλο», είπε κλείνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στυλίστας Ισραήλ, Σάττι,stylistas israil, satti