Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ: Επιστρατεύει ξεκάθαρα ψεύδη στην απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλει ευελπιστώντας να μας πλήξει

Για «ξεκάθαρα ψεύδη» που επιστρατεύει πλέον το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην «απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλει ευελπιστώντας να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» κάνουν λόγο πηγές της Κουμουνδούρου.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Γλαβίνας, εμφανίστηκε

στον ΣΚΑΪ (Τρίτη 14/5) και είπε ανερυθρίαστα ότι «ο πιο στενός συνεργάτης (του Στ. Κασσελάκη), ο κ. Αποστολάκης, ήταν Υπουργός του κ. Μητσοτάκη». Πρόκειται φυσικά για ψέμα και διαστρέβλωση:

Το 2021 ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Ευ. Αποστολάκη να αναλάβει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.Ο Ευ. Αποστολάκης είχε θέσει ως απαράβατο όρο τη διακομματική συναίνεση για να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο. Αυτή δεν υπήρξε και ο Ευ. Αποστολάκης απέρριψε την πρόταση υπουργοποίησης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Γλαβίνας βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στο ερώτημα εάν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής βλέπει ως αντίπαλο τον κ. Μητσοτάκη ή τον κ. Κασσελάκη, απάντησε πως «ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βοηθός του κ. Μητσοτάκη, είναι ο καλύτερος αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει. Ο κ. Κασσελάκης έχει φοβερές ελλείψεις στην υποδομή που πρέπει να έχει κάποιος για να ασκήσει σοβαρή αντιπολίτευση στη χώρα, άλλωστε ο πιο στενός του συνεργάτης του, ο κ. Αποστολάκης ήταν Υπουργός του κ. Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης:

Το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα στηρίζει επίσημα τον ΚΟΣΜΟ του Πέτρου Κόκκαλη

«Μάχη» στην ακροδεξιά πολυκατοικία: Γιατί ο Φίλιππος Καμπούρης μηνύει τον Βελόπουλο

Χακάν Φιντάν: Έχουμε επιφυλάξεις για το θαλάσσιο πάρκο, δεν είναι αθώο περιβαλλοντικό σχέδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Επιστρατεύει,epithesi syriza, pasok, epistratevei