Βανδή – Μπισμπίκης Μύκονος: Βίντεο από τις διακοπές τους

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πήγαν πριν από μερικές μέρες στη Μύκονο για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα. Εκτός από τη νυχτερινή έξοδό του, όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε σοκάκια του νησιού, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός απόλαυσαν και μια βόλτα με σκάφος.

Βίντεο που δημοσίευσε το Mykonos Live TV, δείχνει τη Δέσποινα Βανδή να φοράει το μπικίνι της όσο κάνει ηλιοθεραπεία, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να βρίσκεται δίπλα της. Η τραγουδίστρια φοράει ένα ασπρόμαυρο σετ μαγιό και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει φορέσει το μαγιό του, αλλά ένα μπλουζάκι και ένα παντελόνι. Από τις διακοπές τους στο νησί, κυκλοφόρησε στο TikTok κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο, που δείχνει τη Δέσποινα Βανδή να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί. Η τραγουδίστρια φαίνεται να χορεύει τσιφτετέλι, δίπλα στον καλό της φίλο, Γιώργο Αρσενάκο, ενώ ακούγεται το ντουέτο της με τους Kings, «Ya Habibi».

Ο χορός της Βανδή

Από τις διακοπές τους στο νησί, κυκλοφόρησε στο TikTok κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο, που δείχνει τη Δέσποινα Βανδή να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί. Η τραγουδίστρια φαίνεται να χορεύει τσιφτετέλι, δίπλα στον καλό της φίλο, Γιώργο Αρσενάκο, ενώ ακούγεται το ντουέτο της με τους Kings, «Ya Habibi».

@madalena_k #vandi#viraltiktok#pasxastimykono ♬ πρωτότυπος ήχος – Μανταλένα Κουτσούκου

Keywords
Τυχαία Θέματα