Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της αλβανικής μαφίας αποδίδεται η δολοφονία στον Βύρωνα

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών που είχαν θέματα μεταξύ τους από το κοντινό παρελθόν φαίνεται ότι οφείλεται η άγρια δολοφονία με θύμα έναν 32χρονο χθες Πέμπτη στον Βύρωνα, όπως γράφουν αλβανικά ΜΜΕ.

Δράστες της εκτέλεσης φέρεται ότι είναι δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή, οι οποίοι έστησαν ενέδρα και πυροβόλησαν δύο με τρεις φορές τον 32χρονο αλβανικής καταγωγής -που βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τη σύζυγό του- και τράπηκαν

σε φυγή.

Σύμφωνα με τη ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη, όταν οδηγός μηχανής πλησίασε από το πλάι το αυτοκίνητο του 32χρονου και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα -επίσης αλβανικής καταγωγής- είναι καλά στην υγεία της. Οι δυο τους είχαν σταματήσει και περίμεναν τον γιο τους που πήγε να αγοράσει κάτι. Τότε ήταν που η μοτοσικλέτα πλησίασε δίπλα τους, κατέβηκε ο συνοδηγός και πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος ήταν σεσημασμένος, γνωστός στις Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα και καταζητούμενος από την αλβανική αστυνομία για εμπλοκή του σε δολοφονικές επιθέσεις. Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως η αλβανική μαφία τον έψαχνε από το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες από το όπλο της εκτέλεσης, οι οποίοι θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια κατά το παρελθόν.

Την προανάκριση της υπόθεσης ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Keywords
Αναζητήσεις
se-xekatharisma-logariasmon-tis-alvanikis-mafias-apodidetai-i-dolofonia-ston-vyrona.htm
Τυχαία Θέματα