Eurovision 2024: Σατιρική εκπομπή του Ισραήλ τρολάρει όσους ήρθαν σε κόντρα με την Εντέν Γκολάν – Ανάμεσα τους και η Σάττι (video)

Μπορεί να έχουν περάσει μέρες από τον τελικό της Eurovision στο Μάλμο, αλλά ακόμα φαίνεται πως ο χαμός που έγινε σε αυτόν συνεχίζει να απασχολεί αρκετό κόσμο και ιδιαίτερα την τηλεόραση του Ισραήλ, η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Όμορφη χώρα» είχε καλεσμένη την εκπρόσωπο της χώρας στον διαγωνισμό Εντέν Γκολάν, όλα καλά μέχρι δω. Βέβαια, μετέπειτα υπήρξαν και κάποιες σκηνές που ήταν λίγο παράξενες, καθώς αποφάσισαν να τρολάρουν όλους τους διαγωνιζόμενους που

πήγαν κόντρα στο Ισραήλ στην Eurovision.

Ανάμεσα στις… φιγούρες που κοροΐδεψαν ήταν και η Μαρίνα Σάττι, με μια κοπέλα να κάνει ότι χασμουριέται, ενώ παράλληλα είχαν και κάποιους… σωσίες που τρόλαραν την Ιρλανδία, την Ολλανδία και την Ελβετία.

View this post on Instagram

A post shared by ארץ נהדרת (@eretznehederet)

Βέβαια η ποιότητα και το επίπεδο της συγκεκριμένης εκπομπής μόνο αμφιλεγόμενα μπορούν να χαρακτηριστούν, αν αναλογιστεί κανείς το πώς αντιμετωπίζει τις διαμαρτυρίες φοιτητών υπέρ της Παλαιστίνης, με χιούμορ χυδαίο και σίγουρα κάτω του μετρίου.

View this post on Instagram

A post shared by ארץ נהדרת (@eretznehederet)

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «This is the end» – Η ανάρτηση που δείχνει το τέλος του “Άλλου Ανθρώπου”

Το τερμάτισε υποψήφια της ΝΔ: «Είστε ανθέλληνες… γνωστοί ανθέλληνες» – Ξέσπασμα Κάτση (video)

Πέραμα: Ρατσιστικό σόου από τον Δήμαρχο που απειλεί, βρίζει και καταβρέχει μικρά παιδιά (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα