Viral Ελληνίδα αεροσυνοδός που «αδειάζει» την Τζένιφερ Λόπεζ – «Αν ήταν άλλος επιβάτης, θα φωνάζαμε την αστυνομία» (Video)

Σε μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση, προχώρησε μια Ελληνίδα αεροσυνοδός για την Τζένιφερ Λόπεζ – Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ποπ σταρ κατηγορείται για αγενή, κακότροπη συμπεριφορά στο προσωπικό ξενοδοχείων ή εστιατορίων που έχει επισκεφθεί κατά καιρούς.

Όπως όλα δείχνουν, τα αεροπλάνα δεν αποτελούν εξαίρεση, καθώς μία Ελληνίδα αεροσυνοδός έκανε λόγο για άκρως απαξιωτική συμπεριφορά της Λατινας σταρ στο πλήρωμα του αεροσκάφους.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι της αεροπορικής εταιρείας άργησαν πολύ να κατέβουν από το αεροσκάφος, επειδή η Λόπεζ δεν μπορούσε να αποφασίσει τι ρούχα θα φορέσει για να αποβιβαστεί!

Η αεροσυνοδός σε βίντεο στο TikTok λέει αρχικά:

«Εγώ δούλευα στην economy ενώ αυτή είχε κλείσει στην first class και εκεί ο καθένας έχει την καμπίνα του, οπότε με το που κλείσει την πόρτα του δεν έχεις καμία επαφή μαζί του πότε το βλέπεις καν. Παρόλα αυτά όταν έχουμε ένα διάσημο στο αεροπλάνο όλο το πλήρωμα το λέμε ο ένας τον άλλον και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι. Συνήθως παλιά που δούλευα στην economy όταν τελείωνα το service περνούσαμε από τα first class μήπως έχουμε έτσι την ευκαιρία να δούμε τον celebrity αν έχει βγει απ’ την καμπίνα του έτσι να ξεπιαστεί κι αν φαίνεται προσεγγίσιμος να του ζητήσουμε να βγούμε μια φωτογραφία. Αλλά και πάλι μας αρέσει να βλέπουμε την καμπίνα και να λέμε “εκεί πέρα κοιμάται η Τζένιφερ Λόπεζ”. Τελειώνουμε λοιπόν το service και εγώ μαζί με μια άλλη κοπέλα πήγαμε στη first class και με το που πάμε το πλήρωμα ήταν αρνητικό».

Εν συνεχεία η TikToker αναφέρθηκε εκτενώς στην άσχημη συμπεριφορά που επέδειξε η Λατινα στο προσωπικό του αεροσκάφους. «Λέμε “τι συμβαίνει;” και λοιπά και λένε “είναι περίεργη δεν θέλει καν να την κοιτάμε δεν θέλει να της απευθύνουμε τον λόγο δεν θέλει να την ρωτάμε καν τι θα φάει και ό,τι επικοινωνία έχουμε είναι με τον βοηθό ή τη βοηθό της”. Oκέι εμείς δεν δώσαμε σημασία, έτσι είναι σ’ αυτές πτήσεις και ας μην είναι celebrities. Οπότε προχωρήσαμε παρακάτω. Όμως δεν σταματά εκεί καθώς όταν φτάσαμε στο Ντουμπάι, η συγκεκριμένη πτήση ήτανε Λος Άντζελες – Ντουμπάι, 16 ώρες πτήση πάρα πολύ κουραστική και έχεις και το τζετ λακ, αποχαιρετούμε λοιπόν τον κόσμο κάνω δουλειές και τα λοιπά, περνάει ένα τέταρτο, μισή ώρα, 45 λεπτά, 1 ώρα και να μην σας τα πολυλογώ καταφέραμε να πάμε σπίτι μας μετά από μιάμιση ώρα».

Συνεχίζοντας, η αεροσυνοδός σημειώνει: «Όταν ρωτήσαμε το υπόλοιπο πλήρωμα γιατί συνέβη αυτή η καθυστέρηση, μας είπαν “η Τζένιφερ Λόπεζ άλλαζε ρούχα και ξανά άλλαζε ρούχα δεν ένιωθα έτοιμη να κατέβει”. Και μέσα σ’ όλα αυτά δεν μιλούσε και το πλήρωμα δηλαδή απλά την περίμενε το πλήρωμα χωρίς να τους μιλάει κιόλας. Άλλαζε τα ρούχα λες και ήταν της την σπίτι της. Θα μου πεις πλήρωσε τόσα χρήματα θα σου πω δεν είναι ιδιωτικό τζετ πρώτον και δεύτερον θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος επιβάτης αυτό θα φωνάζαμε τους σεκιούριτι και την αστυνομία».

Δείτε το βίντεο:@miss_eirini JLo story time
Keywords
Τυχαία Θέματα