Άδωνις: Όλες οι «κωλοτούμπες» του για τη Συμφωνία των Πρεσπών σε ένα βίντεο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας άνθρωπος που μας έχει συνηθίσει στο να λέει κάποια πράγματα μετά να μην τα θυμάται και μετά να φωνάζει ότι διαστρεβλώνονται τα λεγόμενα του.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Συμφωνία των Πρεσπών που από εκεί που πρωτοστατούσε στα συλλαλητήρια στο Σύνταγμα, χέρι χέρι με την ακροδεξιά και τόνιζε πως «παπ θα την αλλάζανε»,

τώρα αγχώνεται μήπως η νέα κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα.

Στο βίντεο που ακολουθεί εμπεριέχονται δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη με τις οποίες υποστηρίζει ότι παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον

«την εκλογή του VMRO στη Βόρεια Μακεδονία γιατί θέλω πραγματικά να δω ένα κόμμα που εξελέγη με σημαία την κατάργηση μιας διεθνούς συμφωνίας εάν τώρα που έγινε κυβέρνηση θα καταργήσει τη συμφωνία.

Να υπενθυμίσω ότι όποιο μέρος μόνο του καταργήσει μια διεθνή συμφωνία βάσει του διεθνούς δικαίου έχει όλες τις ευθύνες για τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν».

Στις δηλώσεις αυτές παρεμβάλλονται οι δηλώσεις του υπουργού υγείας ο οποίος έλεγε ότι:

«Εγώ δεν θα την πω ποτέ Βόρεια Μακεδονία»«Εάν μια κυβέρνηση θέλει να καταγγείλει μια κακή συμφωνία και ο άλλος του δίνει αφορμές είναι πολύ εύκολο να το κάνει και εμείς θα το κάνουμε»«Εάν είχε κερδίσει το VMRO και έλεγε εμείς καταγγέλλουμε τη συμφωνία εμείς παπ θα την αλλάζαμε».

ΠΑΠ pic.twitter.com/CLWLpCAiBH

— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss2) May 13, 2024

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα δημοσκόπηση: Ποια πρόσωπα μπαίνουν στην ευρωβουλή – Σε ελεύθερη πτώση το ΠΑΣΟΚ

Σοκ στην Κρήτη: Διπλή τραγωδία με δύο νεκρούς άνδρες – «Σε 20 λεπτά είμαι σπίτι»

Bloomberg: Αυτή η πλοιοκτήτρια είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελλάδα

‘Αναψε φωτιές ο Πορτοσάλτε για τον τρόπο που έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός-Τι του απάντησε ο Οικονόμου (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα