Άδωνις για τα ράντζα στο Γεννηματάς: «Πήγαν όλοι μαζί» – Τα γυρίζει για τους “κάφρους” υγειονομικούς (video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο και προσπαθεί να μας πείσει ότι ακόμα και αυτό το οποίο βλέπουμε είναι κάτι άλλο ή δεν ακριβώς αυτό που φαίνεται.

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός υγείας θέλησε να απαντήσει στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΕΝΓΕ για την πλημμύρα από ράντζα στα επείγοντα του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

«Ράντζο δεν υπάρχει

κανένα. Ήταν η στιγμή που πήγαν όλοι μαζί. Πήγαν 900 άνθρωποι σε τρεις ώρες. Φυσικά η εικόνα άλλαξε μετά.

Πήγε ο καθένας στο δωμάτιό του. Πάντα στην εφημερία ενός νοσοκομείου υπάρχει συνωστισμός. Όλοι εξυπηρετήθηκαν και πήγαν σε δωμάτιο», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «κάφροι» που είχε πει εναντίον των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού που διαμαρτυρήθηκαν στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης.

Άδωνις #Γεωργιάδης: Αδιανόητη επίθεση σε κόσμο που τον αποδοκίμαζε – «Ανθρωπάκια, ελάτε αν έχετε τα κότσια»

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://t.co/WCQiFb9ZHE pic.twitter.com/vOl5a1gi0Q

— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) April 30, 2024

«Δεν ονόμασα ως κάφρους τους υγειονομικούς, τους έχω υπερασπιστεί. Αναφέρθηκα σε μια ομάδα συνδικαλιστών που εκτόξευαν ύβρεις την ώρα που οι ιερείς έψαλλαν το ιερό ευαγγέλιο», ανέφερε για το συγκεκριμένο περιστατικό ο Άδωνις Γεωργιάδης, ασκώντας επίθεση και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είναι στο σύνολό τους κάφροι οι υγειονομικοί. Τι μας λέει ο Κασσελάκης; Να βρίζουν μέσα στις εκκλησίες;», είπε ο υπουργός υγείας παραποιώντας για μια ακόμα φορά την πραγματικότητα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στην Τουρκία: Θρήνος για την 67χρονη Νικολέτα Διαμαντάκου – Η τελευταία φωτογραφία από την Έφεσο

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Σοκ στη Λαμία: Μαζική δηλητηρίαση μαθητών από σχολικά γεύματα – Ξεσπούν οι γονείς τους

Keywords
Τυχαία Θέματα