«Καρφιά« από την κυβέρνηση για Σάττι: Όποιος εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του (Video)

Καρφιά για τη στάση της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπους της Eurovision μετά τον Β ημιτελικό, έριξε κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «δικαιολογημένες αντιδράσεις» που προκάλεσε το χασμουρητό της.

Ερωτηθείς τόσο γι’ αυτό, όσο και για τις δηλώσεις των χορευτών της που δήλωσαν «Έλληνες – Τούρκοι» και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν απάντησε:

«Ευτυχώς που έγινε

επανόρθωση. Μιλάμε για Έλληνες πολίτες χωρίς να αμφισβητείται αυτό και ευτυχώς έγινε επανόρθωση (σ.σ. για τους χορευτές).

Νέα απάντηση Σάττι για τα χασμουρητά: «Αν ήθελα να τοποθετηθώ επίσημα, δεν θα το έκανα έτσι» (Video)

Για την Μαρίνα Σάττι είπε: «Η Eurovision δεν είναι διαδικασία άσκησης πολιτικής και δεν διατυπώνεται η εξωτερική πολιτική μιας χώρας από την Eurovision. Έχει αντέξει στο χρόνο για να ενώσει τους λαους μέσα από τη μουσική. Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε έναν μουσικό διαγωνισμό ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του την δημόσια εικόνα του και την συμπεριφορά του γενικότερα».

Αναφορικά με τις δηλώσεις των χορευτών της ελληνικής αποστολής που δήλωσαν Τούρκοι, είπε «δικαιολογημένες οι αντιδράσεις για τους χορευτές και ευτυχώς έγινε επανόρθωση».

(Στο 34:30 του βίντεο)

Ειδήσεις σήμερα:

‘Αναψε φωτιές ο Πορτοσάλτε για τον τρόπο που έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός-Τι του απάντησε ο Οικονόμου (video)

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά Σάττι, ΕΡΤ και Ζούλα – «Αυτά να τα κάνετε με τα δικά σας λεφτουδάκια» (video)

Έκρηξη on air του Πιρς Μόργκαν με τον εκπρόσωπο της Ισραηλινής κυβέρνησης: «Αυτά είναι ανοησίες» (video)

Χυδαία ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη στον Βόλο-Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα