Κουσουλός: «Εύσωμος κύριος μαζί με άσβερκους φίλους του με οδήγησαν σε κυλικείο δικαστηρίου και μου έδωσε το… μήνυμα» (video)

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (14/05) στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό που του είχε συμβεί πριν από κάποια χρόνια και σκοπό είχε τον εκφοβισμό του.

Την ίδια μέρα που έγινε γνωστή η επίθεση στη δημοσιογράφο του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη, ακόμα ένας δημοσιογράφος κάνει λόγο για προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού.

Η Ρένα Κουβελιώτη μιλάει για την άγρια επίθεση που δέχτηκε: «Με

μια λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω» – (video)

«Παλαιότερα, όταν ήμουν σε εφημερίδες, με έπαιρναν και μου έλεγαν να σταματήσω. Μία φορά με είχε βρει ένας κύριος εύσωμος σε δικαστήριο, επειδή έγραφα για την περίπτωσή του.

Με είχε ρωτήσει, “εσύ είσαι ο Κουσουλός;'” και όταν του απάντησα ”ναι” μου είπε ”σε έχω στην κακή πλευρά του μυαλού μου”.

Τότε με οδήγησε μαζί με κάτι φίλους του άσβερκους σε ένα κυλικείο και ουσιαστικά μου έδωσε το μήνυμα. Αυτά συμβαίνουν…», ανέφερε από τη μεριά του ο Πέτρος Κουσουλός.

«Νομίζω ότι όταν κάνεις την δουλειά σου ευσυνείδητα, χωρίς να έχεις την διάθεση να αδικήσεις κάποιον, δεν αντιμετωπίζεις κάποιον κίνδυνο.

Εκτός αν θεωρήσουμε ότι ζούμε στην Κολομβία και οι δημοσιογράφοι δεν θα πρέπει να μιλάνε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ανά πάσα στιγμή», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας – Υπέστη εγκεφαλικό

Αυτοκτόνησε ο Ερμής Καραγιάννης – Πρώην παίκτης του GNTM (video)

Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν – Μετά τον αγώνα είμαι σαν πεθαμένος» (Video)

Bloomberg: Αυτή η πλοιοκτήτρια είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα