«Μην είστε γκέι και αδύναμοι – Μείνετε γ@@να σκληροί»: Ομοφοβική προεκλογική καμπάνια υποψήφιας Ρεπουμπλικανών (Video)

Την προεκλογική της καμπάνια μέσα από ένα απίστευτα ομοφοβικό παραλήρημα επέλεξε να στηρίξει η υποψήφια των Ρεπουμπλικανών στο Μιζούρι, Βαλεντίνα Γκόμεζ.

Η Βαλεντίνα Γκόμεζ έφτασε στο σημείο να παροτρύνει Αμερικανούς ψηφοφόρους να μην φανούν «γκέι και αδύναμοι» σ’ αυτην την προεκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ.

Για την Γκόμεζ δεν είναι η πρώτη φορά που προχωρά σε ένα παραληρηματικού χαρακτήρα βίντεο εναντίον της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και των γκέι ατόμων, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε καταγγείλει λογοκρισία από το

Instagram, όταν αποφάσισε να ανεβάσει φωτογραφίες της με ένα φλογοβόλο να καίει βιβλία με περιεχόμενο για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ωστόσο, από τη νέα ανάρτησή της στο Χ και με ένα βίντεο που τη δείχνει να κάνει τζόκινγκ σε μία γειτονιά όπου συχνάζουν μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, απευθύνεται στους… δυνατούς της Αμερικής και κοιτώντας απευθείας στην κάμερα λέει χαρακτηριστικά: «Στην Αμερική μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις, γι’ αυτό μην είσαι αδύναμος και γκέι. Μείνετε γ@@@@@να σκληροί».

Keywords
Τυχαία Θέματα