Ρένα Κουβελιώτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επίθεση – «Θα συνεχίσω ακόμα και με κολάρο»

Τους πάντες έχει σοκάρει η άγρια επίθεση που δέχθηκε η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ, με την ίδια να τραυματίζεται σοβαρά σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Η ρεπόρτερ μάλιστα αποφάσισε μέσω του Twitter (X) να κάνει την πρώτη της ανάρτηση μετά από όσα πέρασε, ευχαριστώντας αρχικά τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε, τονίζοντας ότι η έρευνα θα συνεχιστεί με κολάρο ή μη.

Μάλιστα δεκάδες ήταν τα σχόλια που της

ευχόντουσαν περαστικά, με πολλούς επίσης να επισημαίνουν ότι αυτό είναι το τίμημα της μαχητικής δημοσιογραφίας στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα η Ρένα Κουβελιώτη έγραψε: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας . Είμαι αρκετά καλά ώστε να σας διαβεβαιώσω πως η έρευνα θα συνεχιστεί με κολάρο ή μη».

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας . Είμαι αρκετά καλά ώστε να σας διαβεβαιώσω πως η έρευνα θα συνεχιστεί με κολάρο ή μη .

— Rena kouvelioti (@KouveliotiRena) May 14, 2024

Ρένα Κουβελιώτη: Η πρώτη αντίδραση μετά την επίθεση – Οι δύο υποθέσεις που ασχολήθηκε πρόσφατα

Η δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ δέχθηκε άγρια επίθεση η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Το περιστατικό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ η οποία επισήμανε ότι: «η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει.

Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος».

Η ίδια η δημοσιογράφος σε δήλωσή που έκανε στο Newsbomb.gr  τόνισε ότι: «Οι προσπάθειες φίμωσης του λειτουργήματος που ασκώ όλα αυτά τα χρόνια πέφτουν στο “κενό”.

Προσωπικά θα συνεχίσω την έρευνα που έχω αναλάβει και θα τη φέρω εις πέρας. Οι άνθρωποι οι οποίοι ασκούν βία είναι αυτοί που παρανομούν, γι’ αυτό θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

Ειδήσεις σήμερα:

Ρένα Κουβελιώτη: Η πρώτη αντίδραση μετά την επίθεση – Οι δύο υποθέσεις που ασχολήθηκε πρόσφατα

Έρχεται ανατροπή με Μελέτη και Γιώργο Αυτιά; Τα «διαμάντια» από τη νέα δημοσκόπηση (video)

Ρένα Κουβελιώτη: Άγρια επίθεση κατά της δημοσιογράφου του ALPHA – Τραυματίστηκε σοβαρά

Viral Ελληνίδα αεροσυνοδός που «αδειάζει» την Τζένιφερ Λόπεζ – «Αν ήταν άλλος επιβάτης, θα φωνάζαμε την αστυνομία» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα