Τέμπη: Στέλεχος της ΝΔ μπλόκαρε τον Νίκο Ζήση επειδή του θύμισε τις “Μητέρες των Τεμπών”

Οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το κόκκαλο το έγκλημα που οδήγησε στον θάνατο δεκάδων ανθρώπων και που όμως, μέχρι και σήμερα, βρίσκουν εμπόδια στην απόδοση ευθυνών και δικαιοσύνης.

Ο Νίκος Ζήσης που έχασε την σύζυγό του και μητέρα του γιου τους, Αθηνά Κατσάρα στο δυστύχημα των Τεμπών προχώρησε σε μία σημαντική καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενδεικτική του πως εκτός από τραγωδία, τα Τέμπη αποτελούν και έγκλημα συγκάλυψης, αφού η κυβέρνηση θέτει συνεχώς εμπόδια

στον αγώνα των συγγενών των θυμάτων να ακουστούν ή να φτάσουν στην αλήθεια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ο Μπάμπης Μπρουσκέλης, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Πιερίας της ΝΔ διέγραψε σχόλιά του και στην συνέχεια τον μπλόκαρε. Ο λόγος; Τόλμησε να γράψει σε αναρτημένη φωτογραφία για την γιορτής της Μητέρας το εξής σχόλιο: «Χρόνια πολλά και στις Μητέρες των Τεμπών που δεν θα γιορτάσουν ξανά αυτή την ημέρα».

Το σχόλιο του κ. Ζήση επεκτάθηκε και σε επικείμενη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την οποία έγραψε σχετικά: «με τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών θα συναντηθεί, η μάλλον καλύτερα έχει τα κότσια να συναντηθεί».

Όπως γράφει στην ίδια ανάρτηση ο κ. Ζήσης «Ούτε απάντηση πήρα στο σχόλιο, ούτε προσωπικό μήνυμα, μια και έξω διαγραφή και μπλοκ … Μπράβο Πρόεδρε και εις ανώτερα … Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από την χούντα …!!!»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στη Ρένα Κουβελιώτη – Το ρεπορτάζ που ενόχλησε

Χαμός on air ανάμεσα σε Γλαβίνα και Βούλτεψη: «Μην μου ξαναφέρεις πιτσιρικάδες στην εκπομπή» (video)

Σταμάτης Κραουνάκης: Αποκάλυψε τα πρόσωπα που θα ψηφίσει στις Ευρωεκλογές

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβόλησαν τέσσερις φορές τον πρωθυπουργό της χώρας, Ρόμπερτ Φίτσο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα