Άγιοι Ανάργυροι: «Βλέπω τα βίντεο και φωνάζω στο παιδί μου ‘τρέχα’» λέει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα

Σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, προκαλώντας αποτροπιασμό και αγανάκτηση στο πανελλήνιο.

Λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο, η τραγική μητέρα έγραψε μια ανατριχιαστική επιστολή για τον δράστη, μετά τον ισχυρισμό του στον εισαγγελικό ψυχιατρικό πραγματογνώμονα ότι δεν θυμάται τίποτα από τη γυναικοκτονία που διέπραξε.

Στη χειρόγραφη επιστολή, την οποία παρουσίασε ο ΑΝΤ1,

η μητέρα αναφέρει: «Θέλω να πείτε στον δολοφόνο, στον γυναικοκτόνο, στον Θανάση, επειδή είπε ότι δεν θυμάται τίποτα, να του δείξετε τα βίντεο. Τα ίδια βίντεο που βλέπω και εγώ, και όλη η Ελλάδα, και στο εξωτερικό. Ή να έρθει να ρωτήσει εμένα, που κάθε φορά που τα βλέπω, φωνάζω στο νινί μου ‘τρέχα’, λες και κάτι θα αλλάξει».

«Αν πάλι δεν θυμηθεί, δώστε του να ακούσει το ηχητικό που το κοριτσάκι μου λέει ‘χάνομαι’ και κραυγάζει. Να ακούσει αυτή την κραυγή, που όποιος το είδε και το άκουσε, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Πόσο μάλλον εγώ που βλέπω να σφάζει το παιδί μου από πέντε διαφορετικές γωνίες», συνεχίζει στην επιστολή της.

Οι τάσεις αυτοκτονίας

Σαράντα μέρες μετά τον άδικο χαμό της Κυριακής Γρίβα, η κατάσταση της υγείας της μητέρας της επιδεινώθηκε βλέποντας και την υπόθεση της απόδοσης ευθυνών να μην προχωρά – όπως λέει ο περίγυρός της.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος της «το παράπονό της είναι ότι δεν έχει γίνει τίποτα, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην υπόθεση, ενώ ο δράστης χαίρει άκρας προστασίας», ενώ προηγουμένως είχε μιλήσει για τις αυτοκτονικές τάσεις της πελάτισσάς της.

«Με κάλεσε πολύ ανήσυχος το βράδυ της Πέμπτης ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τη μητέρα της Κυριακής και μου είπε ότι άμεσα θα πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό κατάστημα διότι έχει εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας» ανέφερε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι η μητέρα «τώρα αντιλαμβάνεται μετά από καιρό την απώλεια του κοριτσιού της».

Όσον αφορά την υπόθεση, η Ελένη Τζούλη έχει κάνει λόγο για επιλεκτική διαρροή στοιχείων από την ΕΔΕ: «Χθες, με ευθύνη προφανώς των αστυνομικών που διενεργούν την ΕΔΕ, είδαμε μία επιλεκτική διοχέτευση στοιχείων της πειθαρχικής δικογραφίας, δεν κλήθηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια και από αυτή την επιλεκτική διοχέτευση βλέπουμε ότι υπάρχει μια περιχαράκωση να αποδοθούν ευθύνες σε χαμηλόβαθμους αξιωματικούς και όχι σε υψηλότερα κλιμάκια».

«Δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες μία ΕΔΕ, αποδίδοντας ευθύνες σε έναν υπό απόταξη αξιωματικό που θα έφευγε και κακώς υπηρετούσε…» πρόσθεσε τονίζοντας ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί υπηρετούν ακόμη στο Σώμα, απλά σε άλλη υπηρεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα