Η Σούρι Κρουζ άλλαξε το επίθετό της κόβοντας όλους τους δεσμούς με τον Τομ Κρουζ

Υπήρξαν αναφορές ότι ο Τομ Κρουζ ελπίζει και προσπαθεί να έρθει σε επαφή με το μικρότερο παιδί του, την κόρη του Σούρι, καθώς κλείνει φέτος τα 18 της χρόνια. Αλλά μια νέα αποκάλυψη καθιστά σαφές ότι η έφηβη δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον διάσημο μπαμπά της, ούτε καν κατ’ όνομα.

Το δελτίο τύπου του κάστινγκ για την ερμηνεία της στην παράσταση Head Over

Heels στη Νέα Υόρκη έχει γίνει viral, καθώς δείχνει ότι η Σούρι δεν φαίνεται να χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα της. Το έγγραφο την αναφέρει ως Σούρι Νοέλ (Suri Noelle), το οποίο είναι το πατρικό όνομα της μητέρας της.

Το βιογραφικό της Σούρι για το έργο ανέφερε πολλούς καθηγητές και μαθητές, αλλά δεν ανέφερε κανέναν από τους γονείς τηςΑνέφερε τους καθηγητές της αλλά όχι τους γονείς της

Ενώ αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η Σούρι θέλει να απομακρυνθεί από τον πατέρα της, θα μπορούσε επίσης να είναι ο τρόπος της να ξεχωρίσει από τους διάσημους γονείς της, δεδομένου ότι προφανώς θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος.

Πέρυσι, φάνηκε να ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της όταν έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική στο θεατρικό έργο του λυκείου της, μια προσαρμογή της «Οικογένεια Άνταμς: Ένα νέο μιούζικαλ» ως Μορτίσια Άνταμς. Το βιογραφικό της Σούρι για το έργο ανέφερε πολλούς καθηγητές και μαθητές, αλλά δεν ανέφερε κανέναν από τους γονείς της.

Δείτε το βίντεο από τα 18α γενέθλιά της Η απόφαση της Σούρι να μην αναφέρει τον Τομ δεν αποτελεί έκπληξη

Υποτίθεται ότι το ζευγάρι έχει αποξενωθεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, λίγο μετά το διαζύγιο του Τομ από την Κέιτι το 2012. Παρά το γεγονός ότι δεν αμφισβήτησε την έκκληση της Κέιτι για πλήρη κηδεμονία κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους, ο Τομ συμφώνησε να παρέχει διατροφή για το παιδί.

Ο Τομ φέρεται να υποστηρίζει οικονομικά τη Σούρι στην ενηλικίωση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πλήρωνε 33.000 δολάρια μηνιαίως για να συντηρεί τη Σούρι, αν και αυτό θα έληγε νομικά τον περασμένο μήνα, όταν έγινε 18 ετών.

Ωστόσο, ένα δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Τομ είχε συμφωνήσει προηγουμένως να καλύψει τα έξοδα του κολεγίου και τα ιατρικά έξοδα της Σούρι μετά τα 18α γενέθλιά της.

«Θα καλύψει ιατρικά, οδοντιατρικά, ασφαλιστικά, εκπαιδευτικά, κολεγιακά και άλλα εξωσχολικά έξοδα», δήλωσε μια πηγή.

«Η Κέιτι είναι πολύ ξεκάθαρη ότι η Σούρι δεν χρειάζεται τα χρήματα του Τομ για να είναι ευτυχισμένη ή να έχει την οικονομική δυνατότητα να ζει τη ζωή που έχουν συνηθίσει»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suri Noelle Cruise Holmes (@suricruise_sc)

Η Σούρι δεν ενδιαφέρεται για τη βοήθεια του Τομ

Ενώ υπάρχουν εικασίες ότι η Σούρι μπορεί να ασχοληθεί με την υποκριτική, λαμβάνοντας υπόψη τους πρόσφατους ρόλους της και την επιτυχία των γονιών της στον κλάδο, πηγές που επικαλείται η Daily Mail τον Μάρτιο λένε ότι ενδιαφέρεται να σπουδάσει μόδα στη Νέα Υόρκη. Από τότε που η Χολμς και ο Κρουζ χώρισαν, η Σούρι διαμένει με τη μητέρα της στην πόλη.

Άλλες πηγές λένε ότι η Σούρι δεν ενδιαφέρεται για τη βοήθεια του Τομ να εδραιωθεί στην ενήλικη ζωή της, οικονομικά ή επαγγελματικά από ό,τι ακούγεται.

«Η Κέιτι είναι πολύ ξεκάθαρη ότι η Σούρι δεν χρειάζεται τα χρήματα του Τομ για να είναι ευτυχισμένη ή να έχει την οικονομική δυνατότητα να ζει τη ζωή που έχουν συνηθίσει», δήλωσε ένας εσωτερικός συνεργάτης τον περασμένο μήνα. «Η Κέιτι έχει βγάλει πολλά δικά της χρήματα και μπορεί να φροντίσει την κόρη της και να τη στείλει σε όποιο κολέγιο θέλει».

Εκτός από τη Σούρι, ο Τομ έχει δύο μεγαλύτερα παιδιά, τον Κόνορ και την Ιζαμπέλα, από το γάμο του με τη Νικόλ Κίντμαν (πρόσφατα μια νέα φωτογραφία του ηθοποιού με τα μεγαλύτερα παιδιά του έκανε το γύρο του διαδικτύου).

Δείτε το βίντεο

*Με στοιχεία thethings.com

Keywords
Τυχαία Θέματα