Όλγα Κεφαλογιάννη: Περιπέτεια στον αέρα για την υπουργό Τουρισμού

Ένα δυσάρεστο περιστατικό, που έλαβε χώρα σήμερα (16/5) εν ώρα πτήσης, ανέβαλε την επίσκεψη της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στο νησί της Κεφαλονιάς.

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει ότι εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, το αεροσκάφος που μετέφερε την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη στο νησί για προγραμματισμένη επίσκεψη, δεν κατάφερε να προσγειωθεί και επέστρεψε στην Αθήνα.

Όπως είχε ανακοινωθεί

νωρίτερα, σήμερα ήταν προγραμματισμένο να γίνει ευρεία σύσκεψη υπό την Όλγα Κεφαλογιάννη στο Αργοστόλι με εκπροσώπους του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, επιχειρηματίες τουριστικών επιχειρήσεων, οινοπαραγωγούς και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από την Κεφαλονιά θα ξεκινούσε η περιοδεία της υπουργού Τουρισμού στα νησιά του Ιονίου, με σκοπό την ενημέρωση των φορέων και των πολιτών «για τη νέα πολιτική, το όραμα και τις ενέργειες για μια βιώσιμη και ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη σε μεγαλύτερο μέρος της χώρας και για μεγαλύτερη διάρκεια του έτους».

Το ταξίδι θα προγραμματιστεί εκ νέου

Στη συνέχεια, η Όλγα Κεφαλογιάννη θα περιόδευε στην κεντρική αγορά της πόλης και θα συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες.

Ανάλογες συναντήσεις θα είχε αύριο στο Ληξούρι, ενώ ήταν να συναντηθεί και με τον Μητροπολίτη Κεφαληνίας Δημήτριο.

Το ταξίδι θα προγραμματιστεί εκ νέου και οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα, προσθέτει το υπουργείο.

Δυσάρεστη έκπληξη και ταλαιπωρία για την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα