Παλάτι: Ποια θα εκτελεί τα καθήκοντα της Κέιτ μέχρι να αναρρώσει; – Ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε…

Η βασιλική οικογένεια διανύει μια πολύ ευαίσθητη περίοδο στην ιστορία της, καθώς δύο από τα πιο σημαντικά μέλη της, ο βασιλιάς Κάρολος Γ‘ και η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον της Ουαλίας, δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Κανένας από τους δύο δεν έχει διευκρινίσει τι είδους ασθένεια είναι και οι περισσότεροι σέβονται την ιδιωτική τους ζωή χωρίς να είναι πολύ παρεμβατικοί.

Για παράδειγμα, η Κέιτ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο οποίο ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.

H Κέιτ συνεχίζει την θεραπεία της

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Ένα πρόσωπο που, από την άλλη πλευρά, εμφανίζεται όλο και περισσότερο είναι η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης, κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, θα μπορούσε να πάρει τη θέση της Κέιτ Μίντλετον σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Η κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον δίνει όλο και πιο συχνά το παρών σε δημόσιες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει η βασιλική οικογένεια

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πριγκίπισσα Βεατρίκη of York θα διαδραματίσει πιο σημαντικό και εξέχοντα ρόλο στη βασιλική οικογένεια αυτό το καλοκαίρι.

Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, είναι συχνά παρούσα σε δημόσιες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρίσκονται βασιλείς και, όπως αποκαλύπτει η βρετανική ταμπλόιντ, θα μπορούσε να είναι στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου κατά την πολυαναμενόμενη κρατική επίσκεψη του Ιάπωνα αυτοκράτορα Naruhito και της αυτοκράτειρας Masako στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τον ερχόμενο Ιούνιο.

Παρά το γεγονός ότι η Βεατρίκη είναι μη εργαζόμενη βασιλική (δηλαδή δεν εργάζεται για τη βρετανική μοναρχία, παρόλο που είναι μέλος της βάσει τίτλου), ο Κάρολος φέρεται να έχει επανεκτιμήσει σε μεγάλο βαθμό τον ρόλο της τους τελευταίους μήνες. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που το πρόγραμμα της πριγκίπισσας είναι πλέον γεμάτο.

Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει πολύ καλή σχέση με την κόρη του αδερφού του Άντριου και ανιψιά του Βεατρίκη

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μέσα στους επόμενους μήνες, η κόρη του πρίγκιπα Άντριου θα λάβει μέρος στο Trooping the Colour, σε ένα κρατικό συμπόσιο, στην Ημέρα της Κορσέτας, στην 80ή επέτειο της D-Day (απόβαση στη Νορμανδία, σ.σ.) και σε διάφορα πάρτι στον κήπο που θα πραγματοποιηθούν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όλες οι εκδηλώσεις στις οποίες κανονικά θα συμμετείχε η Κέιτ Μίντλετον.

Keywords
Τυχαία Θέματα