Ελένη Μενεγάκη: Συνοδευόμενη από τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, στην επίδειξη των MiRo

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί γενικότερα να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις βραδινές εξόδους, καθώς συνηθίζει να κοιμάται νωρίς, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας 29/5 έδωσαν το «παρών» στην επίδειξη μόδας των MiRo στο πλαίσιο της AXDW στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η Ελένη Μενεγάκη

συνοδευόταν από τον πρωτότοκο γιο της, Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος είναι πλέον 20 ετών. Μαμά και γιος εμφανίστηκαν με total black σύνολα και μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων με την παρουσία τους. Αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε τον 20χρονο σε κάποια επίσημη δημόσια έξοδο, μιας και προτιμάει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, η Λάουρα είναι η δεύτερη – η οποία φέτος συμπλήρωσε 18 χρόνια ζωής – και ακολουθεί η 15χρονη Βαλέρια. Η παρουσιάστρια απέκτησε ακόμα ένα κοριτσάκι, τη Μαρίνα, καρπό του έρωτά της από τον γάμο με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια υπερήφανη μαμά που χαίρεται να βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν και να ακολουθούν τα δικά τους βήματα. Η ίδια είναι πολύ υποστηρικτική και στέκεται συνεχώς στο πλευρό τους σε ό,τι κι αν χρειαστούν.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ χαρούμενη που συνοδευόταν από τον γιο τους, Άγγελο Λάτσιο, στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση και τη στιγμή που πόζαραν στους φωτογράφους έλεγε «το παιδί μου». Η παρουσιάστρια κρατούσε τον γιο της και έλαμπε.

Η Ελένη Μενεγάκη με το σχεδιαστικό δίδυμο MiRo

Το «Happy Day» πρόβαλε πλάνα από την κοινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο στην επίδειξη μόδας των MiRo, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει πως με την πρώτη ματιά τής θύμιζε τον ηθοποιό, Ρένο Ρώτα.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Αναστασία Παντούση: Η αποστομωτική απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον Ιωάννη Παπαζήση

Τάμτα: «Η ελληνική ταυτότητα μου έλυσε πολλά διαδικαστικά πράγματα και ταλαιπωρία»

Φαίη Μαυραγάνη: Μιλά για την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 -«Έτσι γύρισα στο κανάλι»

Keywords
Τυχαία Θέματα