Κώστας Μπακογιάννης: Με την κόρη του, Δανάη, για πρώτη φορά στο γήπεδο

Ο Κώστας Μπακογιάννης μπορεί να έχει ένα γεμάτο επαγγελματικό πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα να είναι πολλές, όμως πάντοτε βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων είναι παντρεμένος με τη Σία Κοσιώνη από το 2017 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δήμο, ο οποίος γεννήθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Ωστόσο, ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει ακόμα τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, τα οποία πάντοτε αποτελούν προτεραιότητα.

Έναν

χρόνο πριν, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε δηλώσει στο MEGA για την πατρότητα και τα παιδιά του: «Ο δήμαρχος ξυπνάει και κοιμάται με την πόλη, αλλά όπως όλοι οι γονείς ακούμε κι εμείς το «μπαμπά, μαμά, ξύπνησα» γύρω στις επτά ή και νωρίτερα.

Όσο χρόνο και να βρίσκεις, ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για τα παιδιά σου… Τα παιδιά μου είναι και σε διαφορετικές ηλικίες, από 15 που είναι ο μεγάλος μέχρι πέντε που είναι ο μικρός και κάθε παιδί θέλει κάτι διαφορετικό».

Ο Κώστας Μπακογιάννης με την κόρη του στο γήπεδο

Το βράδυ της Τρίτης, ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος δεν πήγε μόνος του αλλά συνοδευόταν από την κόρη του, Δανάη, η οποία πήγε πρώτη φορά στο γήπεδο.

Την αποκάλυψη έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

«Μια σημαντική πρόκριση για τον Παναθηναϊκό. Μια ακόμα μεγαλύτερη βραδιά για εμένα. Πρώτη φορά με τη Δανάη μου στο γήπεδο. Σε λίγα χρόνια και στον Βοτανικό», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis)

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη φωτογραφία με την Ελένη Βουλγαράκη πριν την έναρξη του «Πρωινού»

 Ιωάννα Τούνη: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου της -Βίντεο

 Ηλίας Γκότσης: «Το “Survivor” μου άφησε γλυκόπικρη γεύση, αλλά μου ξεκλείδωσε πόρτες»

Keywords
Τυχαία Θέματα