Britney Spears: Διαψεύδει ότι έχει οικονομικό πρόβλημα – Κέρδος 40 εκατ. δολαρίων μέσα στο 2023

22:46 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Έντονες ήταν οι φήμες ότι η Britney Spears βρίσκεται σε “σοβαρό κίνδυνο να χρεοκοπήσει, ένας ισχυρισμός που διαψεύδεται περίτρανα από την αποκάλυψη των εσόδων της σταρ.

Μόνο το 2023 η Britney Spears εισέπραξε 40 εκατομμύρια δολάρια από διάφορες πηγές εσόδων, όπως για παράδειγμα, τα απομνημονεύματά

της “The Woman In Me”.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε επίσημα τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και η σταρ υπέγραψε συγκεκριμένα ένα συμβόλαιο για το βιβλίο ύψους 15 εκατ. δολαρίων. Τα απομνημονεύματα πούλησαν επίσης 1,1 εκατ. αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα που βρέθηκαν στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων.

britney spears in versace. pic.twitter.com/51vRY1mY62

— 2000s (@PopCulture2000s) May 12, 2024

Μια πηγή δήλωσε στο Us Weekly σε άρθρο που δημοσιεύτηκε την Τρίτη ότι η Spears, “κέρδισε 40 εκατομμύρια δολάρια” και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα χρήματα”.

Άλλες ροές εσόδων που ανήλθαν στα 40 εκατομμύρια δολάρια περιελάμβαναν επίσης το κομμάτι της με τον Elton John με τίτλο, Hold Me Closer – το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022.

Έχει επίσης αρώματα στην αγορά, όπως το Fantasy, και επιπλέον λαμβάνει δικαιώματα από τον μουσικό της κατάλογο.

Ένας άλλος συνεργάτης είπε στο περιοδικό ότι η Britney τείνει να “αγοράζει πολλά ρούχα online”, αλλά επιμένει σε “προσιτά” ρούχα. “Δεν αγοράζει επώνυμα ρούχα”. Η πηγή πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η σταρ “καίει λεφτά” στις διακοπές και μερικές φορές ακυρώνει τα ταξίδια την τελευταία στιγμή.

Britney Spears’ memoir, ‘The Woman In Me,’ is out now. pic.twitter.com/pcg8Bnz4NF

Pop Crave (@PopCrave) October 24, 2023

Η 13ετής κηδεμονία της τραγουδίστριας έληξε το 2021 και μια άλλη πηγή δήλωσε στο US Weekly: “Υπήρχε ένα σχέδιο σε ισχύ όταν έληξε η κηδεμονία της Britney για την καθημερινή της ζωή. Αλλά κανείς δεν το ακολούθησε. Τα χρήματα φεύγουν γρήγορα”.

Άλλη πηγη, όμως, εξήγησε ότι η τραγουδίστρια “δεν έχει τεράστιο πρόβλημα” όσον αφορά στην οικονομική της κατάσταση.

“Η Britney ξοδεύει για τις διακοπές και τα ρούχα με τα οποία τη βλέπετε στο Instagram, αλλά αυτό είναι δικαίωμά της. Είναι τα χρήματά της“, σημείωσε η πηγή.

Τον Απρίλιο, το TMZ ανέφερε ότι φίλοι της τραγουδίστριας την έχουν χαρακτηρίσει “εντελώς δυσλειτουργική” και υποστηρίζουν ότι βρίσκεται στη χειρότερη ψυχική και οικονομική κατάσταση από ό,τι ήταν όταν ήταν υπό καθεστώς επιτήρησης. Οι γνώστες υποστήριξαν ότι η Britney υποφέρει από “σοκαριστικές και ριζικές εναλλαγές της διάθεσης” και απομονώνεται όλο και περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα