Βασιλιάς Κάρολος-Πρίγκιπας Harry: Από το κακό στο χειρότερο η σχέση τους – Τι λέει πρώην μπάτλερ των Ανακτόρων

22:05 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ακόμη πιο μεγάλη είναι η ρήξη ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Harry, εικάζει ο πρώην βασιλικός μπάτλερ Grant Harrold. Ο πρώην υπάλληλος των Ανακτόρων βασίζει την υπόθεσή του στο γεγονός ότι δεν υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους δυο τους κατά την επίσκεψη του δούκα του Σάσεξ στο Λονδίνο.

Ο Harrold δήλωσε ότι είναι “περίεργο” το γεγονός ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν συνάντησε τον μικρότερο γιο του, πρίγκιπα Harry ενώ βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα, προσθέτοντας ότι αυτό δείχνει ότι η σχέση

τους έχει “επιδεινωθεί περαιτέρω”.

Ο δούκας του Σάσεξ επισκέφθηκε το Λονδίνο για να γιορτάσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus στις 10 Μαΐου και αρχικά είχε θεωρηθεί ότι θα συναντούσε τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του. Ωστόσο, δεν υπήρξε συνάντηση μεταξύ του μονάρχη και του γιου του και κανένα ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν παρακολούθησε την τελετή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, σνομπάροντας τον δευτερότοκο γιο του Κάρολου και της Diana.

Without any seniors royals in sight, Prince Harry got support from Princess Diana’s brother and sister at his Invictus Games event in London. pic.twitter.com/MoysML7Pee

— ExtraTV (@extratv) May 9, 2024

Ο Harry, σύμφωνα με τον Grant Harrold, μμπορεί να έρθει ακόμη πιο κοντά στους συγγενείς της μητέρας του λόγω της “επιδείνωσης” της σχέσης του με τη βασιλική οικογένεια. Ο Harrold, ο οποίος εργάστηκε για τον Κάρολο και την Camilla από το 2004 έως το 2011, δήλωσε ότι φαίνεται ότι “δεν είναι επιλογή αυτή τη στιγμή” να γεφυρωθεί το χάσμα, το οποίο θα μπορούσε πλέον να είναι “πέρα από το σημείο χωρίς επιστροφή”.

Lots of ‘We Love You Harry’ from the crowd outside as Prince Harry was leaving after the Invictus Games 10th Anniversary Service in London today pic.twitter.com/0JhXKvztT2

Anna (@Anna__with_an_A) May 8, 2024

Ωστόσο, ο πρώην βασιλικός μπάτλερ, σύμφωνα με τη Mirror, εξακολουθεί να ελπίζει ότι “ο χρόνος μπορεί να θεραπεύσει” και ότι μια μέρα η σχέση του Harry με την οικογένειά του θα μπορούσε να βελτιωθεί. Όπως τόνισε ο Harrold: “Δεν ξέρω γιατί δεν συναντήθηκαν. Μου φάνηκε περίεργο, γιατί προφανώς θα πίστευε κάποιος ότι όταν ένα μέλος της οικογένειας βρίσκεται σε μια χώρα, θα φρόντιζε να έχει κλείσει ραντεβού μαζί του. Το γεγονός ότι ο βασιλιάς είπε ότι ήταν εξαιρετικά απασχολημένος και ναι, ήταν, είχε ένα πάρτι στον κήπο το απόγευμα και είναι πιθανό ότι ίσως το ημερολόγιό του ήταν πολύ γεμάτο”.

Και πρόσθεσε: “Δυστυχώς, νομίζω ότι είναι ένα σημάδι του πόσο έχουν επιδεινωθεί τα πράγματα και μας δείχνει ότι υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο χάσμα στη μεταξύ τους σχέση και πάλι, το ίδιο και με τον πρίγκιπα William. Ακόμη και τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι ίσως δεν θα υπάρξει σημείο επιστροφής από αυτό, επειδή η σχέση έχει καταστραφεί τόσο πολύ“.

#Them Shout-out to @JordanPettitt who took some splendid photos of King Charles and Queen Camilla at the Garden Party. pic.twitter.com/Am9pFDkjex

— no context queen camilla (@nocontxtcamilla) May 9, 2024

Και πρόσθεσε: “Αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα, ο χρόνος μπορεί να θεραπεύσει. Είναι πιθανό μια μέρα η σχέση -με κάποια μορφή ή τύπο- να είναι ξανά στα χαρτιά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι αυτό είναι μια επιλογή”.

Μιλώντας για τη σχέση του Harry με την οικογένεια της Diana, ο Harrold είπε: “Ήταν πάντα πολύ κοντά στην οικογένεια της μητέρας του, ακόμη και όταν δούλευα εκεί. Αυτό συνέβαινε πάντα, και καθώς μεγάλωνε, συνειδητοποίησε ότι έχεις μόνο μία οικογένεια. Είναι πιθανό ότι επειδή έχει απομακρυνθεί τόσο πολύ από την οικογένεια του πατέρα του, το να προσεγγίσει την οικογένεια της μητέρας του είναι κάτι με το οποίο ίσως νιώθει περισσότερο συνδεδεμένος.

“Δεν είναι ασυνήθιστο, πραγματικά, αλλά και πάλι, αυτό δείχνει πώς με τις οικογένειες, όλοι έχουμε μεγάλες οικογένειες και μερικές φορές είσαι πιο κοντά στο ένα σκέλος από το άλλο“. Πάντως, σύμφωνα με πηγές, ο μονάρχης ήθελε πολύ να δει τον γιο του, ο οποίος ζει τώρα στην Καλιφόρνια.

Μια πηγή δήλωσε την περασμένη εβδομάδα: “Ο Harry έχει κρατήσει τακτική επαφή με τον πατέρα του σε αρκετές περιπτώσεις και δεν έκρυψε την επιθυμία του να τον βλέπει όταν μπορεί. Έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα γι’ αυτόν και ελπίζει ότι ο βασιλιάς θα είναι καλά και θα μπορέσει να τον δει όπως έχει προγραμματιστεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα