Ποια πολυσυζητημένη star μεταμόρφωσε σε it girl ο Δημήτρης Γιαννέτος – η τεράστια αλλαγή της είναι το trend του καλοκαιριού

18:45 15/5/2024 - Πηγή: InStyle
Η Megan Fox αλλάζει ριζικά το look της και είναι το νέο it girl της σεζόν.

Αντίο ροζ, μακριά μαλλιά! Στις 4 Μαΐου, ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο beauty expert των μεγαλύτερων stars στις

Η.Π.Α., μεταξύ αυτών και της Amal Clooney (δείτε εδώ), δημοσίευσε ένα post στο Instagram παρουσιάζοντας το νέο χρώμα μαλλιών της υπέροχης πελάτισσάς του, που δεν είναι άλλη από τη Megan Fox.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

“Espresso Martini για τη Megan Fox!” έγραψε, αναφερόμενος στη νέα απόχρωση μαλλιών που της έκανε. Στα credits, ο Γιαννέτος συμπεριέλαβε και τη makeup artist Ash K Holm ως τη συν-δημιουργό του συγκεκριμένου look. Το ‘κερασάκι’ στο αποτέλεσμα είναι το κόκκινο κραγιόν που ‘δένει’ το τελικό σύνολο, φωτίζοντας το χρώμα των μαλλιών και την επιδερμίδα της Fox.

Το χρώμα και η νέα κουπ

Η σκούρα καφέ απόχρωση θυμίζει το look που η Fox είχε στο παρελθόν αλλά αυτήν τη φορά, τη συνδύασε με διαφορετική κουπ. Μετά από καιρό υπέκυψε και αυτή στην πιο trendy κουπ της σεζόν, το καρέ. Ωστόσο, ο Γιαννέτος αποφάσισε να πάει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και να της κάνει φράντζα. Οι κοντές γαλλικές αφέλειες που φτάνουν περίπου στα φρύδια της Fox, δημιουργούν ένα ενδιαφέρον καρέ που ο Giannetos χαρακτήρισε “the cowgirl bob”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Το στιλ cowgirl

Όπως γνωρίζουμε, τα στοιχεία western στη μόδα είναι πολύ δημοφιλή αυτήν τη στιγμή. Με το τζιν μπουφάν και το κόκκινο μαντήλι στον λαιμό, αυτό το κορίτσι είναι έτοιμο για το ροντέο.

“Είσαι μαγικός κομμωτής,” σχολίασε ένας θαυμαστής κάτω από το post του Γιαννέτου στο Instagram. Πραγματικά, κρίνοντας από το πόσο υγιή μοιάζουν να είναι τα μαλλιά της Fox μετά από μήνες ντεκαπάζ, θα συμφωνούσαμε. Μένει να δούμε αν το αποτέλεσμα είναι απλά μια καλής ποιότητας περούκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα