Cindy Crawford: Οι ενοχές της για τον θάνατο του αδελφού της – “Έπρεπε να είναι ένας από εμάς”

22:35 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Cindy Crawford μιλά για τον θάνατο του αδελφού της Jeffrey από λευχαιμία σε ηλικία τριών ετών το 1975 και πώς η ίδια και οι αδελφές της γέμισαν ενοχές.

Το supermodel, 58 ετών, μίλησε με ειλικρίνεια για την οικογενειακή τραγωδία στο podcast της Kelly Corrigan όπου ήταν καλεσένη με την Christy Turlington Burns.

Η Crawford είπε ότι ένιωθε ότι οι γονείς

της John Crawford και Jennifer Sue Crawford-Moluf ήλπιζαν να αποκτήσουν ένα αγόρι αφού είχαν αποκτήσει τρεις κόρες, την ίδια όπως και τις Chris και Danielle. “Δεν είμαι σίγουρη ότι ήθελαν οπωσδήποτε τέσσερα παιδιά, αλλά ήθελαν ένα αγόρι” είπε το είδωλο της πασαρέλας στο podcast. “Ο μπαμπάς μου ήθελε ένα αγόρι, οπότε το τέταρτο ήταν το αγόρι”

Η γεννημένη στο Ιλινόις είπε ότι “ήταν τόσο περίεργα για χρόνια”, καθώς εκείνη και οι αδελφές της αντιμετώπιζαν τις επιπτώσεις της οικογενειακής τραγωδίας.

“Νομίζω ότι υπήρχαν πολλές ενοχές“, δήλωσε η Crawford. “Υπήρχε η ενοχή των άλλων παιδιών που επέζησαν, ειδικά επειδή ξέραμε ότι ο πατέρας μου ήθελε πραγματικά ένα αγόρι και νιώθαμε ότι έπρεπε να είναι ένας από εμάς”.

“Ήταν τόσο περίεργο, για χρόνια, οι αδελφές μου και εγώ είχαμε όλοι τους ίδιους εφιάλτες, ότι θα έπρεπε να είναι μία από εμάς”, πρόσθεσε η Crawford.

Η Crawford δήλωσε ότι εν μέσω της εμπειρίας της ζωής της, αισθάνεται ότι η αμερικανική κουλτούρα στερείται διαλόγου για τον θάνατο και το πένθος. “Δεν μιλάμε για τον θάνατο στην κουλτούρα μας και δεν μιλάμε για το τι λες σε κάποιον όταν χάνει κάποιον” είπε η Crawford.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Και πρόσθεσε: “Πολλοί άνθρωποι απλά το αγνοούν ή δεν θέλουν να το αναφέρουν γιατί δεν θέλουν να αναστατώσουν το άτομο. Και για μένα τουλάχιστον, δεν αισθάνομαι ότι αυτό δίνει την ευκαιρία να κλάψω, να γελάσω, να μοιραστώ ή οτιδήποτε άλλο”.

Το μοντέλο δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν έλαβε την υποστήριξη που θα τη βοηθούσε συναισθηματικά να περάσει την τραγική αυτή περίοδο. Έτσι, η Crawford, που ήταν μόλις 9 ετών την εποχή του θανάτου του αδελφού της, δήλωσε ότι ζήτησε τη βοήθεια της θεραπείας.

“Μόλις πρόσφατα, έκανα κάποια άσκηση μέσω του κορονοϊού, είχα χρόνο να κάνω πραγματική δουλειά. Και συνειδητοποίησα ότι μία από τις ερωτήσεις που μου έκανε ο καθοδηγητής ήταν κάτι σαν: Τι χρειαζόσασταν να ακούσετε εκείνη τη στιγμή και δεν το ακούσατε;”.

“Και συνειδητοποίησα – και η μητέρα μου δεν θα ήξερε να το πει αυτό, ήταν 26 ετών και μόλις είχε χάσει ένα παιδί – αλλά είχα ανάγκη να ακούσω: Ναι, είμαστε πολύ λυπημένοι που πέθανε ο Jeff, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που είσαι εδώ“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Η Crawford στο podcast μίλησε για τις δύσκολες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού της. “Θυμάμαι όταν επέστρεψα στο σχολείο μετά το θάνατο του αδελφού μου, ούτε ένας άνθρωπος δεν μου είπε τίποτα, χωρίς πλάκα, εκτός από ένα παιδί που είπε: Είδα στην εφημερίδα ότι ο αδελφός σου πέθανε – είναι αλήθεια; Ήμουν σαν: Ουάου. Ήταν τόσο κατάμουτρα, αλλά δεν ήξερε τι να πει. Ήμασταν στην τρίτη δημοτικού“.

Είπε ότι είναι σημαντικό να παρέχουμε “πρότυπα στα παιδιά μας, αυτές τις δεξιότητες του να μην φοβόμαστε”, οι οποίες μπορούν να ανοίξουν την πόρτα σε έναν ουσιαστικό διάλογο. Η Crawford, η οποία είναι μητέρα της 22χρονης κόρης Kaia και του 24χρονου γιου Presley με τον σύζυγό της Rande Gerber, 62 ετών, δήλωσε ότι έχει προσπαθήσει να δείξει επιπλέον ευαισθησία στο θέμα όταν αυτό έχει προκύψει με τα παιδιά της.

Είπε: “Τα παιδιά μου έχουν χάσει και τα δύο φίλους, δυστυχώς, από τροχαία ατυχήματα και fentanyl και όλα τα τρελά πράγματα που βιώνουν τώρα αυτά τα νέα παιδιά. Λένε πάντα: Τι θα πούμε; Και προσπαθώ να τους δώσω λόγια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα