Meghan Markle: Φόρεσε για πρώτη φορά κόσμημα της Diana

21:41 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να τιμήσει την πριγκίπισσα Diana στη διάρκεια του ταξιδιού της στη Νιγηρία.

Η δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε ένα κόσμημα που ανήκε στην αείμνηστη μητέρα του πρίγκιπα Harry σε μια δεξίωση για στρατιωτικές οικογένειες στην Αμπούτζα στις 11 Μαΐου.

Το PEOPLE

αποκάλυψε ότι το κολιέ με έναν λεπτό διαμαντένιο σταυρό σε χρυσή αλυσίδα, ήταν πρόσφατο δώρο του Harry στη σύζυγό του και κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana, και ήταν η πρώτη φορά που η δούκισσα του Σάσεξ το επέδειξε.

Meghan Markle Wears Princess Diana’s Cross Necklace in Nigeria, a Gift from Prince Harry

The Duchess of Sussex wore the necklace from her late mother-in-law for the first time pic.twitter.com/XkFw3gABcS

— Aise06 (@aise06) May 13, 2024

Η Meghan αποτίει συχνά φόρο τιμής στη μητέρα του Harry μέσω των κοσμημάτων της, πολλά από τα οποία ανήκαν στην αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ο πρίγκιπας Harry συμπεριέλαβε επίσης ως γνωστόν δύο διαμάντια από την προσωπική συλλογή της μητέρας του στο δαχτυλίδι αρραβώνων με τρεις πέτρες που σχεδίασε για τη Meghan όταν της έκανε πρόταση γάμου το 2017.

It just dawned on me

You know why Meghan Markle felt safe enough to flaunt her newly designed engagement ring & all other gold baubles despite being in a poor country

Meghan didn’t go to any of the poor areas of Nigeria, no villages

That should tell you everything pic.twitter.com/CkxyuvpC6p

— MeghansMole©️ (@MeghansMole) May 13, 2024

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ακολουθούν τα βήματα των γονιών του Harry, του βασιλιά Κάρολου και της πριγκίπισσας Diana, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στη Νιγηρία τον Μάρτιο του 1990. Η Meghan μπορεί να απέτισε διακριτικά φόρο τιμής στην Diana κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του ταξιδιού τους στις 10 Μαΐου, φορώντας ένα χρυσό κολιέ που θύμιζε εκείνο που φορούσε η Diana κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Νιγηρία πριν από 30 χρόνια.

Did anyone notice Meghan wore THE SAME JEWELRY AS DIANA’s VISIT to Nigeria?!!! Earrings, necklace, Cartier watch. This is psychotic! #meghanmarkle #meghanmarkleisaconartist #MeghanMarkleAmericanPsycho #princessdiana #HarryandMeghaninNigeria pic.twitter.com/GtFZe10UJs

— Meghantheduchessofpitstains (@Kathy10720816) May 11, 2024

Στο μεταξύ, λέγεται ότι η γκαρνταρόμπα της Meghan για την περιοδεία στη Νιγηρία μαζί με τα κοσμήματα ήταν αξίας περίπου 120.000 λιρών, για την ακρίβεια 117.207,26 λιρών. Για τις κομψές εμφανίσεις της -αν και αμφιλεγόμενες κάποιες- επέλεξε τη μάρκα γυναικείων ενδυμάτων Oríré με έδρα το Λάγος, ενώ για την πατρίδα της, την Καλιφόρνια, η δούκισσα υποστήριξε τη σχεδιάστρια Heidi Merrick από τη Σάντα Μπάρμπρα. Επίσης, την είδαμε με ρούχα των Carolina Herrera, Altuzarra, και Johanna Ortiz. Ωστόσο, τα κοσμήματα ήταν που απογείωσαν τον λογαριασμό, αφού τα ρούχα κόστισαν περίπου 10.000 λίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα